HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,242 پسندها پسندها 34,512 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,902 دیروز ساعت 14:09 #1 به نام خدا نویسندهی محترم @حدیثه🫧 در این تاپیک، تمرینات محول شده از سمت کارگاه آموزش رمان نویسی را قرار دهید. امید است که روند کار مورد رضایت شما قرار گیرد. مدرس دوره: @Azaliya از ارسالِ پست اسپم خودداری نمایید. با تشکر |مدیریت بخش کتاب|
به نام خدا نویسندهی محترم @حدیثه🫧 در این تاپیک، تمرینات محول شده از سمت کارگاه آموزش رمان نویسی را قرار دهید. امید است که روند کار مورد رضایت شما قرار گیرد. مدرس دوره: @Azaliya از ارسالِ پست اسپم خودداری نمایید. با تشکر |مدیریت بخش کتاب|
حدیثه🫧 نویسنده نوقلم ادبیات ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 191 پسندها پسندها 1,602 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,142 دیروز ساعت 15:42 #2 شخصیت داستان در حال تایپ: امید نجفی- ۱۷- پسر تایپ:INTP از شخصیت خودم بهره گرفتم. یجورایی خودم رو گذاشتم جای پسره. گذشته: کلا پسر کنجکاو و حمایتگری هست. گذاشته خاصی تو داستان نداره.
شخصیت داستان در حال تایپ: امید نجفی- ۱۷- پسر تایپ:INTP از شخصیت خودم بهره گرفتم. یجورایی خودم رو گذاشتم جای پسره. گذشته: کلا پسر کنجکاو و حمایتگری هست. گذاشته خاصی تو داستان نداره.