حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,781 پسندها پسندها 41,302 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,096 8/20/25 #1 این تاپیک قراره پر بشه از پیام تسلیت و عزاداری...
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,841 پسندها پسندها 5,891 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,017 8/21/25 #2
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,781 پسندها پسندها 41,302 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,096 8/21/25 #3 آقای من! تاریخ غریب بودنت را گواهی میدهد. از همسری که طعام را به کامتان تلخ ساخت. از قومی که جای سالم بر روی تابوتتان نگذاشت؛ تا بقیعی که تنها زائرش کبوترانند...
آقای من! تاریخ غریب بودنت را گواهی میدهد. از همسری که طعام را به کامتان تلخ ساخت. از قومی که جای سالم بر روی تابوتتان نگذاشت؛ تا بقیعی که تنها زائرش کبوترانند...
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,081 پسندها پسندها 12,067 امتیازها امتیازها 573 سکه 8,291 8/21/25 #4 ای رسول رحمت و جانِ جهان، رفتی و دلها غریب ماند مدینه غرق اشک شد، آسمان داغدار شد حسن جان! مظلوم غربت و زهر جفا، قلبت پرپر شد میان خانه، بییاور ماندی در این روز غم، دل شیعه سیهپوش است که یکسو غم نبی دارد، یکسو غم کریم اهل بیت
ای رسول رحمت و جانِ جهان، رفتی و دلها غریب ماند مدینه غرق اشک شد، آسمان داغدار شد حسن جان! مظلوم غربت و زهر جفا، قلبت پرپر شد میان خانه، بییاور ماندی در این روز غم، دل شیعه سیهپوش است که یکسو غم نبی دارد، یکسو غم کریم اهل بیت
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,781 پسندها پسندها 41,302 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,096 8/22/25 #5 تو کریمی و منم جیره خور احسانت جان و جانان جهان، جان جهان قربانت سفره دار حرم رحمت و مهری آقا اهلِ عرشند به والله بلاگردانت کرمت سفره خالیِّ مرا پر کرده جان گرفتم به خداییِّ خدا با نانت من به نان و نمک سفره ات عادت دارم من نشستم همه ی عمر به پای خوانت تو همانی که مریدت شده ارباب وفا من همانم که شدم ابر پر از بارانت حسنی ام به خداییِّ خدا تا محشر شکرُلله شدم عاشق سرگردانت
تو کریمی و منم جیره خور احسانت جان و جانان جهان، جان جهان قربانت سفره دار حرم رحمت و مهری آقا اهلِ عرشند به والله بلاگردانت کرمت سفره خالیِّ مرا پر کرده جان گرفتم به خداییِّ خدا با نانت من به نان و نمک سفره ات عادت دارم من نشستم همه ی عمر به پای خوانت تو همانی که مریدت شده ارباب وفا من همانم که شدم ابر پر از بارانت حسنی ام به خداییِّ خدا تا محشر شکرُلله شدم عاشق سرگردانت
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,781 پسندها پسندها 41,302 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,096 8/22/25 #6
پروانه🙃 کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 17 پسندها پسندها 13 امتیازها امتیازها 3 سکه 171 8/22/25 #7 وفات حضرت محمد و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا تسلیت باد⚘