چهارشنبه ساعت 22:28 #1 حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب تاریخ ثبتنام 4/9/25 نوشتهها 354 پسندها 2,668 امتیازها 183 سکه 2,135 این تاپیک قراره پر بشه از پیام تسلیت و عزاداری...
پنجشنبه ساعت 00:14 مدیرکل #2 FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات تاریخ ثبتنام 6/15/24 نوشتهها 1,372 پسندها 4,481 امتیازها 378 سکه 2,107
پنجشنبه ساعت 19:24 نویسنده موضوع #3 حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب تاریخ ثبتنام 4/9/25 نوشتهها 354 پسندها 2,668 امتیازها 183 سکه 2,135 آقای من! تاریخ غریب بودنت را گواهی میدهد. از همسری که طعام را به کامتان تلخ ساخت. از قومی که جای سالم بر روی تابوتتان نگذاشت؛ تا بقیعی که تنها زائرش کبوترانند...
آقای من! تاریخ غریب بودنت را گواهی میدهد. از همسری که طعام را به کامتان تلخ ساخت. از قومی که جای سالم بر روی تابوتتان نگذاشت؛ تا بقیعی که تنها زائرش کبوترانند...
پنجشنبه ساعت 21:48 #4 سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه فعال محبوب وفاداری تاریخ ثبتنام 4/27/21 نوشتهها 1,955 پسندها 8,222 امتیازها 453 سکه 6,764 ای رسول رحمت و جانِ جهان، رفتی و دلها غریب ماند مدینه غرق اشک شد، آسمان داغدار شد حسن جان! مظلوم غربت و زهر جفا، قلبت پرپر شد میان خانه، بییاور ماندی در این روز غم، دل شیعه سیهپوش است که یکسو غم نبی دارد، یکسو غم کریم اهل بیت
ای رسول رحمت و جانِ جهان، رفتی و دلها غریب ماند مدینه غرق اشک شد، آسمان داغدار شد حسن جان! مظلوم غربت و زهر جفا، قلبت پرپر شد میان خانه، بییاور ماندی در این روز غم، دل شیعه سیهپوش است که یکسو غم نبی دارد، یکسو غم کریم اهل بیت
جمعه ساعت 00:25 نویسنده موضوع #5 حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب تاریخ ثبتنام 4/9/25 نوشتهها 354 پسندها 2,668 امتیازها 183 سکه 2,135 تو کریمی و منم جیره خور احسانت جان و جانان جهان، جان جهان قربانت سفره دار حرم رحمت و مهری آقا اهلِ عرشند به والله بلاگردانت کرمت سفره خالیِّ مرا پر کرده جان گرفتم به خداییِّ خدا با نانت من به نان و نمک سفره ات عادت دارم من نشستم همه ی عمر به پای خوانت تو همانی که مریدت شده ارباب وفا من همانم که شدم ابر پر از بارانت حسنی ام به خداییِّ خدا تا محشر شکرُلله شدم عاشق سرگردانت
تو کریمی و منم جیره خور احسانت جان و جانان جهان، جان جهان قربانت سفره دار حرم رحمت و مهری آقا اهلِ عرشند به والله بلاگردانت کرمت سفره خالیِّ مرا پر کرده جان گرفتم به خداییِّ خدا با نانت من به نان و نمک سفره ات عادت دارم من نشستم همه ی عمر به پای خوانت تو همانی که مریدت شده ارباب وفا من همانم که شدم ابر پر از بارانت حسنی ام به خداییِّ خدا تا محشر شکرُلله شدم عاشق سرگردانت
جمعه ساعت 15:20 نویسنده موضوع #6 حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب تاریخ ثبتنام 4/9/25 نوشتهها 354 پسندها 2,668 امتیازها 183 سکه 2,135
جمعه ساعت 16:16 #7 پ پروانه🙃 کاربر جدید کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 8/15/25 نوشتهها 3 پسندها 4 امتیازها 3 سکه 46 وفات حضرت محمد و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا تسلیت باد⚘