6. جنازه در مرحلهی اول( 24ساعت اول) بوی شیرین و میوهای میده. چون باکتریها قندهای بدن رو میخورن و گاز آزاد میکنن.
7. در مرحلهی دوم( 3 تا 5 روز) بوی سولفور و تخم مرغ گندیده ظاهر میشه. دلیلش تولید "هیدروژن سولفید" و "آمونیاک" هستش.
8. در مرحلهی سوم( هفته دوم) بوی گوشت فاسد و خیلی تند به وجود میاد. ترکیباتی مثل "کاداورین" و "پوترسین" ساخته میشه.
9. در مرحلهی چهارم ( ماهها بعد) بوی خیلی خاکی و کپکی میده. اینجا بدن خشکتر شده و تجزیه کندتره.