پاکت نامه [ پاکت نامه اختصاصی سارا مرتضوی ]

یمنایمنا عضو تأیید شده است.

مدیر تالار گالری زندگی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
2,099
پسندها
پسندها
4,583
امتیازها
امتیازها
328
سکه
1,779
"هو المحبوب"

د‌ل‌های ما که به هم نزدیک باشد دیگر چه فرقی می‌کند که کجای این جهان باشیم؟
دور باش اما نزدیک! من از نزدیک بودن‌های دور می‌ترسم...!

🔹🔸🔹

پی‌نوشت : نامه یک پیام نوشتاری‌ست. نامه معمولاً برای برقراری ارتباط بین دو فرد که در مکان‌های جغرافیایی مختلف هستند به کار می‌رود.

🔺️این تاپیک اختصاصی @سارا مرتضوی می‌باشد؛ لطفاً از ارسال هرگونه پیام خودداری کنید.🔺️​

آخرین ویرایش:
وقتی بهم گفتی که می‌خوای کار جدید یاد بگیری چون توی کار قبلیت پول نیست، به حدی جا خوردم که می‌تونستم یه بطری نوشابه‌ی خونواده رو سر بکشم، ولی نه... صبر کن.‌‌.‌. تو از اول همین بودی.
همیشه تلاش می‌کردی مثل من باشی و همیشه بعد از تایم زیادی دقیقا همون کارهایی می‌کردی که من می‌کردم ولی تو نمی‌تونستی من باشه، تو باید خودت می‌شدی ولی هنوز نفهمیدی.
اگه من پول و وقت و شرایط تو رو داشتم شاید دنیامو به کل عوض می‌کردم ولی تو نتونستی، حتی داری وقتتو توی تراپیست تلف می‌کنی چون فکر می‌کنی بقیه مشکل دارن.
مثلا بقیه خودخواهن، بقیه عصبین، بقیه غمگینن ولی با این که دو سال رفتی و آوندی انگار از قبل هم افسرده‌تر شدی.
تو داری هویتت رو از دست می‌دی و باز هنوز نفهمیدی، مشکل از خودته و تا زمانی که حلش نکنی هیچ چیز درست نمیشه.
نزدیک شدن به تو خودش یه مشکله چون همیشه همه رو آزار میدی و کسی دوست نداره باهات حرف بزنه.
کاش روزی بفهمی.

اقاق ایکس...
از اینکه تلاش می‌کنی ناشناس بمونه در حیرتم، من هویتت رو کشف کردم و نادیده‌ات گرفتم.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 5)
عقب
بالا پایین