معرفی نویسندگان انجمن معرفی نامه اختصاصی [ دیوا لیان ]

AlirixAlirix عضو تأیید شده است.

مدیر تالار نویسندگان + مدیر آزمایشی تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
695
پسندها
پسندها
3,014
امتیازها
امتیازها
258
سکه
4,175
هوالکافی

سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده و مترجم عزیز انجمن،
@..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است.
زین پس در این تاپیک می‌توانید خود و آثارتان را معرفی کرده و
سوابق، تجارب و تمامی علایق شما در مورد عرصه‌ی نویسندگی و ترجمه را با کاربران به اشتراک بگذارید.

مدیریت نویسندگان​

....
سلام
با نام مستعار «دیوا لیان» فعالیت می‌کنم. مترجم، نویسنده و مدرس نویسندگی
حدود هفت سال هست که وارد فروم‌های نویسندگی شدم و نزدیک 15 ساله که در حوزه زبان فعالیت و آموزش می‌بینم
شرکتدر دوره‌ها و کارگاه‌های نویسندگی و زبان و دریافت سرتیفیکیت‌های مرتبط بخش مهمی از این مسیر من بوده
در کنار فعالیت اختصاصی که در کافه نویسندگان دارم، ترجمه به عنوان یک منبع درامد برای من وجود دارد که خارج از فروم مشغول به کار هستم.
از جمله‌ترجمه‌های منتشر شده و به اتمام رسیده من می‌توان به الماس قرمز - قاب آبنوس - خودت خوب‌ می‌دانی زنان چطور آدم‌هایی هستند! - مگر این درست مثل یک مرد نیست اشاره کرد.
در حال حاضر روی چند پروژه ترجمه دیگر درحال کار هستم از جمله آپارتمان کناری - جایی که فرشتگان قدم می‌گذارند - خانه پس از مرگ - شهر مخفی - مجموعه 6 جلدی رمان معمای ذهنی کلویی فان

در کنار ترجمه فعالیت نویسندگی هم دارم؛ اولین رمانم با عنوان سطر آخر روزنامه در حال حاضر روی ویرایش و تایپ آن هستم
علاوه بر آن دلنوشته‌هایی مثل گریه‌ی ماهی‌ها و این مرگ است
اپیزود بچه‌های نسل ما و کتاب روتین‌های خاموش بخشی از اثار درحال انتشار بنده هستند.

نوشتن و خصوصت ترجمه کاری است که من عاشقش هستم و دارم کاربران و خوانندگان هم در تجربه‍ اش با من همراه باشند.

عقب
بالا پایین