تحلیل کلی این بود که گشادیسم خودرا درمان کرده و کار را شروع بنمایید.انتظار دارم تحلیل خودتون رو از کتاب بنویسید.![]()
تحلیل کلی این بود که گشادیسم خودرا درمان کرده و کار را شروع بنمایید.انتظار دارم تحلیل خودتون رو از کتاب بنویسید.![]()
ملیحه صفر تمام.تحلیل کلی این بود که گشادیسم خودرا درمان کرده و کار را شروع بنمایید.
ملیحه صفر تمام.
کلا سبک من مورد پسند هرکسی نیست. وگرنه تاحالا یکی از چالشهارو برده بودم.
اخر کتاب مینویسم.
حداقل اینجا یه تحلیلی بنویس 50تا سکه ببر با خودت.
هر نوبت یه چیزی بهتره نوشت.اخر کتاب مینویسم.
من اصلا نوت برندارم هیچی متوجه نمیشم. موقع امتحانا دست برام نمیمونه از بس مینویسم.هر نوبت یه چیزی بهتره نوشت.
درستش اینه تو هر کتابی هر پاراگرافی که میخونی رو باید بررسی کنی. لغات جدیدش رو یجا یادداشت کنی. جملات خوبش رو نوت برداری. مثلا از فلان کارکتر خوشت اومد باید استدلال بیاری که چرا ازش خوشت اومده؟ بخاطر دیالوگاش؟ بادی لنگوئیجش؟ یا فلان سکانس از کتاب که بدت اومد یا باعث شد دیگه کتابو ادامه ندی، دلیلشم بنویسی. این تو نویسندگی هم کمکت میکنه که سکانسهایی مثل اون ننویسی. به این میگن مطالعه فعال.
مطالعه ساده و روخوانی رو همه بلدن. حرفهای ها فعال مطالعه میکنن. هدف از این دورهها هم یادگیری مطالعهی فعاله. مخصوصا برا نویسندهها.
تو زندگی سه تا چیزو نباید گفت به کسی: ارتباطات، اهداف و درآمدمن اصلا نوت برندارم هیچی متوجه نمیشم. موقع امتحانا دست برام نمیمونه از بس مینویسم.
من یه تجربهای کردم توی زندگیم اونم اینه که لازم نیست هر نکتهای که بهش میرسم رو به کسی بگم. خیلی چیزها هست که پی بردم و اگه بخوام بنویسم توی وبلاگم هزارتا خواننده پیدا میکنم. اعتقادات شخصی و یا پی بردن به نکتهای یا ایجاد تغییری باید درونی باشه.
متوجه این دوره شدم. ولی خب این کتاب داستان نیست، بیشتر به تغییرات درونی ارتباط داره و فکر کنم یک دیدگاه کلی در پایان کتاب کافی باشه.
اوکی هایلایت و میفرستم.تو زندگی سه تا چیزو نباید گفت به کسی: ارتباطات، اهداف و درآمد
بعد از این سه تا هر چی بگی ضرری بهت نمیرسونه ( البته با در نظر گرفتن اینکه بجا باید حرف زد )
هر طور راحتی
اگه متنی از کتاب هست که خوشت اومده باشه مثل تحلیل قبلیت میتونی هابلایت کنی بفرستی. اونم حسابه.