S Soul کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 316 امتیازها امتیازها 53 سکه 692 9/24/25 #11 دلبر که جان فرسود از او گفت: ظاهر بسیار آرومی دارم و درونی پر آشوب کمالگرا و اهمال کار هستم اما اگر تصمیم بگیرم کاری رو انجام بدم شده آسمون رو به زمین بیارم انجامش میدم (زیاد اتفاق نمیفته) @Pingu کلیک کنید تا گسترش یابد... بیش از حد احساسیام درونگرام اورتینکر قهار @Helen.m
دلبر که جان فرسود از او گفت: ظاهر بسیار آرومی دارم و درونی پر آشوب کمالگرا و اهمال کار هستم اما اگر تصمیم بگیرم کاری رو انجام بدم شده آسمون رو به زمین بیارم انجامش میدم (زیاد اتفاق نمیفته) @Pingu کلیک کنید تا گسترش یابد... بیش از حد احساسیام درونگرام اورتینکر قهار @Helen.m
.Mahsa مدیر آزمایشی تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر اثـر ویراستار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 251 پسندها پسندها 1,792 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,972 9/24/25 #12 بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihemalihe عضو تأیید شده است.
بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihemalihe عضو تأیید شده است.
malihemalihe عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار کاربر VIP ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی فعال مدیر رسمی با پشتکار عالی خلاقیت محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,610 پسندها پسندها 13,565 امتیازها امتیازها 598 سکه 6,811 9/24/25 #13 Helen.m گفت: بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihemalihe عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کمالگرا، منطقی، باهوش، کینهای، کمی تا حدودی هم وسواسی! @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Helen.m گفت: بی احساسم یکم زیاد میخندم دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه! اگه حس کنم یکی ازم دلخوره، تا وقتی که معذرتخواهی نکنم، ذهنم درگیرش میشه. @malihemalihe عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کمالگرا، منطقی، باهوش، کینهای، کمی تا حدودی هم وسواسی! @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشی تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر ویراستار تدوینگر تیمتعیینسطح تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 4,023 پسندها پسندها 9,612 امتیازها امتیازها 503 سکه 4,440 9/24/25 #14 حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. مدیر آزمایشی تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,588 پسندها پسندها 13,917 امتیازها امتیازها 648 سکه 9,363 9/24/25 #15 Tiam.R گفت: حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی کلیک کنید تا گسترش یابد... جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است.
Tiam.R گفت: حساس غرغرو حواس پرت @حسام فیضی کلیک کنید تا گسترش یابد... جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است.
GemmaGemma عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب+مدیر تالار نقد پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی طـراح ناظر ارشد آثار داور آکادمی گوینده نویسنده رسمی رمان طراحی و گرافیست داوری بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه رتبه اول مسابقات برتر فصل مدیر رسمی برتر سال نوشتهها نوشتهها 754 پسندها پسندها 5,025 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,774 9/24/25 #16 سارا مرتضوی گفت: جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کنجکاو صبور و پیگیر
سارا مرتضوی گفت: جدیدا پر کار شوخ البته تو مجازی معلوم نیست مهربون و ملاحظه گر @GemmaGemma عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... کنجکاو صبور و پیگیر
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. مدیر آزمایشی تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,588 پسندها پسندها 13,917 امتیازها امتیازها 648 سکه 9,363 9/24/25 #17 Gemma گفت: کنجکاو صبور و پیگیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تگت کو؟
GemmaGemma عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب+مدیر تالار نقد پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی طـراح ناظر ارشد آثار داور آکادمی گوینده نویسنده رسمی رمان طراحی و گرافیست داوری بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه رتبه اول مسابقات برتر فصل مدیر رسمی برتر سال نوشتهها نوشتهها 754 پسندها پسندها 5,025 امتیازها امتیازها 348 سکه 3,774 9/24/25 #18 سارا مرتضوی گفت: تگت کو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... @هویار
هویار ژورنالیست ژورنالیست خلاقیت خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 1,399 پسندها پسندها 7,898 امتیازها امتیازها 388 سکه 273 9/24/25 #19 Gemma گفت: @هویار کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربونم پرانرژیام سادهام @Alirix
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. مدیر آزمایشی تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,588 پسندها پسندها 13,917 امتیازها امتیازها 648 سکه 9,363 9/24/25 #20 هویار گفت: مهربونم پرانرژیام سادهام @Alirix کلیک کنید تا گسترش یابد... خب نظرم در مورد سردی و خشکیش عوض شده به جدی ارتقا پیدا کرده مسئولیت پذیر منظم @هوروس
هویار گفت: مهربونم پرانرژیام سادهام @Alirix کلیک کنید تا گسترش یابد... خب نظرم در مورد سردی و خشکیش عوض شده به جدی ارتقا پیدا کرده مسئولیت پذیر منظم @هوروس