Ali81 کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 46 پسندها پسندها 220 امتیازها امتیازها 33 سکه 406 10/30/25 #51 سلام اون اطلاعات کلی کاراکتر هارو پاک کردم بعضی از اطلاعات که توی داستان بود بعضی رو هم اضافه کردم
Ali81 کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 46 پسندها پسندها 220 امتیازها امتیازها 33 سکه 406 10/30/25 #52 دوتا پارت گذاشتم و مواردی که گفتید رو سعی کردم رعایت کنم
حدیثه خانم مدیرتالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم بررسی مدیریتی از تالار vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,992 پسندها پسندها 42,316 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,878 10/30/25 #53 Ali81 گفت: سلام اون اطلاعات کلی کاراکتر هارو پاک کردم بعضی از اطلاعات که توی داستان بود بعضی رو هم اضافه کردم کلیک کنید تا گسترش یابد... پارتهای قبل ویرایش زدید؟
Ali81 گفت: سلام اون اطلاعات کلی کاراکتر هارو پاک کردم بعضی از اطلاعات که توی داستان بود بعضی رو هم اضافه کردم کلیک کنید تا گسترش یابد... پارتهای قبل ویرایش زدید؟
Ali81 کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 46 پسندها پسندها 220 امتیازها امتیازها 33 سکه 406 10/31/25 #54 حدیثه خانم گفت: پارتهای قبل ویرایش زدید؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... بله بازهم امروز برسیشون میکنم
حدیثه خانم مدیرتالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم بررسی مدیریتی از تالار vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,992 پسندها پسندها 42,316 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,878 چهارشنبه ساعت 14:49 #55 پارت ۲۱ میرم و میگم× میرم میگم✓ ( چون فعل کوتاهه قبقهش× غبغبهش✓ سکینهجون× سکینه جون ✓
حدیثه خانم مدیرتالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم بررسی مدیریتی از تالار vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,992 پسندها پسندها 42,316 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 2,878 پنجشنبه ساعت 13:41 #56 پارت ۲۲ اینکه× اینکه✓ رستوران زدن بیرون.× رستوران بیرون زدن.✓ بیخیال× بیخیال✓ محمد باز با یه نگاهی خاصی زل زد بهم× محمد باز با یه نگاهی خاصی بهم زل زد.✓ فهمیدی چی بهت گفتم:× فهمیدی چی بهت گفتم!✓ نیستها× نیست ها✓ آقارسول× آقا رسول✓
پارت ۲۲ اینکه× اینکه✓ رستوران زدن بیرون.× رستوران بیرون زدن.✓ بیخیال× بیخیال✓ محمد باز با یه نگاهی خاصی زل زد بهم× محمد باز با یه نگاهی خاصی بهم زل زد.✓ فهمیدی چی بهت گفتم:× فهمیدی چی بهت گفتم!✓ نیستها× نیست ها✓ آقارسول× آقا رسول✓