سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #1 جملات پرکاربرد در سفر و زیارت
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #2 سَلام علیکم، آنی ضَیف مِن ایران وجای أزور، أرید مَعلومَات عَن زیارة الإمام علی (ع) فی النجف الأشرف. سلام علیکم، من مهمانی از ایران هستم و برای زیارت آمدهام، اطلاعاتی درباره زیارت امام علی (ع) در نجف اشرف میخواهم.
سَلام علیکم، آنی ضَیف مِن ایران وجای أزور، أرید مَعلومَات عَن زیارة الإمام علی (ع) فی النجف الأشرف. سلام علیکم، من مهمانی از ایران هستم و برای زیارت آمدهام، اطلاعاتی درباره زیارت امام علی (ع) در نجف اشرف میخواهم.
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #3 اِسمَحولی، آنی ضایِع، تِگدر (تِگدر) تدلّینی الطریق لِلحرم؟ ببخشید، من گم شدهام، میتونید راه حرم را به من نشان دهید؟
اِسمَحولی، آنی ضایِع، تِگدر (تِگدر) تدلّینی الطریق لِلحرم؟ ببخشید، من گم شدهام، میتونید راه حرم را به من نشان دهید؟
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #4 عندَکم غُرفَه فارغة لِلإيجار لِثلاث لیالٍ، وِین مکانَها؟ آیا اتاق خالی برای اجاره برای سه شب دارید، کجا واقع شده است؟
عندَکم غُرفَه فارغة لِلإيجار لِثلاث لیالٍ، وِین مکانَها؟ آیا اتاق خالی برای اجاره برای سه شب دارید، کجا واقع شده است؟
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #5 آنی رِحلَتی باچر الصبح، وِین أگدر أحصُل عَلی تَکسي (تاکسی) یَودّینی لِلْمَطار (فرودگاه)؟ پرواز من فردا صبح است، کجا میتوانم تاکسی بگیرم که مرا به فرودگاه ببرد؟
آنی رِحلَتی باچر الصبح، وِین أگدر أحصُل عَلی تَکسي (تاکسی) یَودّینی لِلْمَطار (فرودگاه)؟ پرواز من فردا صبح است، کجا میتوانم تاکسی بگیرم که مرا به فرودگاه ببرد؟
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #6 یِسلَم راسَک، هذا هوَ جواز سَفَری، رَجاءً تَحقق مِن عِندَک (عندچ). ممنون (خدا سرت را سلامت بدارد)، این گذرنامه من است، لطفاً از جانب خودتان بررسی کنید (برای زن: عندچ).
یِسلَم راسَک، هذا هوَ جواز سَفَری، رَجاءً تَحقق مِن عِندَک (عندچ). ممنون (خدا سرت را سلامت بدارد)، این گذرنامه من است، لطفاً از جانب خودتان بررسی کنید (برای زن: عندچ).
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #7 تِگدر (تِگدر) تساعدني في حَمل هذهِ الأمتعة، ثَقیلة جداً. میتونید در حمل این بارها به من کمک کنید، خیلی سنگین هستند.
تِگدر (تِگدر) تساعدني في حَمل هذهِ الأمتعة، ثَقیلة جداً. میتونید در حمل این بارها به من کمک کنید، خیلی سنگین هستند.
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #8 آنی عِندي طِفل صَغیر، هَل توجد أماکِن خَاصّة للعوائل في المَطعم؟ من کودک خردسال دارم، آیا در رستوران مکانهای مخصوص خانواده وجود دارد؟
آنی عِندي طِفل صَغیر، هَل توجد أماکِن خَاصّة للعوائل في المَطعم؟ من کودک خردسال دارم، آیا در رستوران مکانهای مخصوص خانواده وجود دارد؟
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #9 یَمی (یا یَمَّه)، مِشتاق لأهلی واحب أتصّل بيهم، عندَکم خدمة الانترنت أو تقدرون تساعدوني؟ مادر (یا مثلاً برای ابراز دلتنگی)، دلم برای خانوادهام تنگ شده و دوست دارم با آنها تماس بگیرم، اینترنت دارید یا میتوانید کمکم کنید؟
یَمی (یا یَمَّه)، مِشتاق لأهلی واحب أتصّل بيهم، عندَکم خدمة الانترنت أو تقدرون تساعدوني؟ مادر (یا مثلاً برای ابراز دلتنگی)، دلم برای خانوادهام تنگ شده و دوست دارم با آنها تماس بگیرم، اینترنت دارید یا میتوانید کمکم کنید؟
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,570 پسندها پسندها 18,211 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,780 10/21/25 #10 الله یُعطیکَ العافیة، أرید أشتري هَدیة تِذکارِیة لِأهل بَيتي، شنو تقترح؟ خدا به شما سلامتی بدهد، میخواهم یک سوغات برای خانوادهام بخرم، چه چیزی پیشنهاد میدهید؟
الله یُعطیکَ العافیة، أرید أشتري هَدیة تِذکارِیة لِأهل بَيتي، شنو تقترح؟ خدا به شما سلامتی بدهد، میخواهم یک سوغات برای خانوادهام بخرم، چه چیزی پیشنهاد میدهید؟