سونی
مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر اثـر
ژورنالیست
رمانخـور
گوینده
تیمسوشالمدیا
مقامدار آزمایشی
نویسنده نوقلـم
 سَلام علیکم، آنی ضَیف مِن ایران وجای أزور، أرید مَعلومَات عَن زیارة الإمام علی (ع) فی النجف الأشرف.
 سَلام علیکم، آنی ضَیف مِن ایران وجای أزور، أرید مَعلومَات عَن زیارة الإمام علی (ع) فی النجف الأشرف. سلام علیکم، من مهمانی از ایران هستم و برای زیارت آمدهام، اطلاعاتی درباره زیارت امام علی (ع) در نجف اشرف میخواهم.
 سلام علیکم، من مهمانی از ایران هستم و برای زیارت آمدهام، اطلاعاتی درباره زیارت امام علی (ع) در نجف اشرف میخواهم. اِسمَحولی، آنی ضایِع، تِگدر (تِگدر) تدلّینی الطریق لِلحرم؟
 اِسمَحولی، آنی ضایِع، تِگدر (تِگدر) تدلّینی الطریق لِلحرم؟ ببخشید، من گم شدهام، میتونید راه حرم را به من نشان دهید؟
 ببخشید، من گم شدهام، میتونید راه حرم را به من نشان دهید؟ عندَکم غُرفَه فارغة لِلإيجار لِثلاث لیالٍ، وِین مکانَها؟
 عندَکم غُرفَه فارغة لِلإيجار لِثلاث لیالٍ، وِین مکانَها؟ آیا اتاق خالی برای اجاره برای سه شب دارید، کجا واقع شده است؟
 آیا اتاق خالی برای اجاره برای سه شب دارید، کجا واقع شده است؟ آنی رِحلَتی باچر الصبح، وِین أگدر أحصُل عَلی تَکسي (تاکسی) یَودّینی لِلْمَطار (فرودگاه)؟
 آنی رِحلَتی باچر الصبح، وِین أگدر أحصُل عَلی تَکسي (تاکسی) یَودّینی لِلْمَطار (فرودگاه)؟ پرواز من فردا صبح است، کجا میتوانم تاکسی بگیرم که مرا به فرودگاه ببرد؟
 پرواز من فردا صبح است، کجا میتوانم تاکسی بگیرم که مرا به فرودگاه ببرد؟ یِسلَم راسَک، هذا هوَ جواز سَفَری،  رَجاءً تَحقق مِن عِندَک (عندچ).
 یِسلَم راسَک، هذا هوَ جواز سَفَری،  رَجاءً تَحقق مِن عِندَک (عندچ). ممنون (خدا سرت را سلامت بدارد)، این گذرنامه من است، لطفاً از جانب خودتان بررسی کنید (برای زن: عندچ).
 ممنون (خدا سرت را سلامت بدارد)، این گذرنامه من است، لطفاً از جانب خودتان بررسی کنید (برای زن: عندچ). تِگدر (تِگدر) تساعدني في حَمل هذهِ الأمتعة، ثَقیلة جداً.
 تِگدر (تِگدر) تساعدني في حَمل هذهِ الأمتعة، ثَقیلة جداً. میتونید در حمل این بارها به من کمک کنید، خیلی سنگین هستند.
 میتونید در حمل این بارها به من کمک کنید، خیلی سنگین هستند. آنی عِندي طِفل صَغیر، هَل توجد أماکِن خَاصّة للعوائل في المَطعم؟
 آنی عِندي طِفل صَغیر، هَل توجد أماکِن خَاصّة للعوائل في المَطعم؟ من کودک خردسال دارم، آیا در رستوران مکانهای مخصوص خانواده وجود دارد؟
 من کودک خردسال دارم، آیا در رستوران مکانهای مخصوص خانواده وجود دارد؟ یَمی (یا یَمَّه)، مِشتاق لأهلی واحب أتصّل بيهم، عندَکم خدمة الانترنت أو تقدرون تساعدوني؟
 یَمی (یا یَمَّه)، مِشتاق لأهلی واحب أتصّل بيهم، عندَکم خدمة الانترنت أو تقدرون تساعدوني؟ مادر (یا مثلاً برای ابراز دلتنگی)، دلم برای خانوادهام تنگ شده و دوست دارم با آنها تماس بگیرم، اینترنت دارید یا میتوانید کمکم کنید؟
 مادر (یا مثلاً برای ابراز دلتنگی)، دلم برای خانوادهام تنگ شده و دوست دارم با آنها تماس بگیرم، اینترنت دارید یا میتوانید کمکم کنید؟ الله یُعطیکَ العافیة، أرید أشتري هَدیة تِذکارِیة لِأهل بَيتي، شنو تقترح؟
 الله یُعطیکَ العافیة، أرید أشتري هَدیة تِذکارِیة لِأهل بَيتي، شنو تقترح؟ خدا به شما سلامتی بدهد، میخواهم یک سوغات برای خانوادهام بخرم، چه چیزی پیشنهاد میدهید؟
 خدا به شما سلامتی بدهد، میخواهم یک سوغات برای خانوادهام بخرم، چه چیزی پیشنهاد میدهید؟