اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 5 100.0%
  • خیر

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    5
دکتر fc228_" داییم میگه قبل جنگ چاقو کش بودن تو اهواز
البته من با فیلم عروسیش هم مشکل داشتم
چون مجلس جدا بود و خصوصی
کلا معروف شدن این داستان‌ها رو داره مخصوصا اگ س.ی.ا.س.ی باشه

البته من با فیلم عروسیش هم مشکل داشتم
چون مجلس جدا بود و خصوصی
کلا معروف شدن این داستان‌ها رو داره مخصوصا اگ س.ی.ا.س.ی باشه
کسی با فیلم مشکل نداره.میدونی هزینه هتل اسپیناس چقدر؟؟؟حجاب معترضین که کشتن در چه حد بود؟؟؟بزرگترین بازیگرهای هالیوود نگاه کن تو مجلس عروسی چطور بودن

کسی با فیلم مشکل نداره.میدونی هزینه هتل اسپیناس چقدر؟؟؟حجاب معترضین که کشتن در چه حد بود؟؟؟بزرگترین بازیگرهای هالیوود نگاه کن تو مجلس عروسی چطور بودن
چقدره؟
پول داشته خب
حقوق‌هاشون بالاست

چقدره؟
پول داشته خب
حقوق‌هاشون بالاست
دوگانگی رفتاری،،،.تو ایتالیا چند وقت پیش یکی از وزرا پارلمان عروسی مشابه گرفت مردم پدرش دراوردن.و ریز شدن .از دادگاه خواستن تا بررسی بشه این پول چطور بدست اومده..
این یکی از کسایی بود که دستور کشتن معترضین میداد

دوگانگی رفتاری،،،.تو ایتالیا چند وقت پیش یکی از وزرا پارلمان عروسی مشابه گرفت مردم پدرش دراوردن.و ریز شدن .از دادگاه خواستن تا بررسی بشه این پول چطور بدست اومده..
این یکی از کسایی بود که دستور کشتن معترضین میداد
مسئله اینجاست مردم اینجا حرف آخر
بعد میگن
ا.غت.شاش.گر

بعد نشئه شد و به کناری افتاد. من هم دنبال کلید گشتم و پیدایش کردم. آرام در را باز کردم و به کوچه رفتم، شروع کردم به داد و بیداد و گریه، حالم خیلی بد بود.»
باد وزیدن دست و پاشو باز کرد اینجا؟ یا اونی که نشئه بود حواسش بود دست و پاشو باز کنه؟

متهم گریخت smilies

از زاویه دیگه پژمان چه تو دوران فوتبالش چه تو دوران بازیش اینقدر گزینه و اپشن داره که سراخ دختر20ساله نره
این دختره هم یکی از اونهمه گزینه هاست smilies

در هر صورت که مشکوکه

این دختره هم یکی از اونهمه گزینه هاست smilies
قطعا پژمان اگر بخواد تجاوز کنه جایی خارج از ایران با همین دختر میره...ببینید ما نمیتونیم قضاوت کنیم ولی هم دخترهای الان مثل قبل ساده نیستن همم شرایط جامعه فرق کرده

عقب
بالا پایین