کامیشا ژورنالیست ژورنالیست نوشتهها نوشتهها 1,416 پسندها پسندها 1,634 امتیازها امتیازها 273 سکه 497 دیروز ساعت 17:26 #371 بیشتر اوقات چیزی نمی گم،تحمل می کنم انگیزه زیاد داری ولی اصلا عملی نمی کنی
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,010 پسندها پسندها 6,782 امتیازها امتیازها 438 سکه 5,739 دیروز ساعت 17:38 #372 مجبور میکردم که عمل کنم با جایزه برای خودم اگه کسی مدام پشتت بد میگفت
BISEl کاربر فعال کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 740 پسندها پسندها 2,459 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,548 دیروز ساعت 18:30 #373 دایورت ،والا کم نبودن و نیستن و نخواهند بود چیزی از من کم و به من اضاف نمیشه،بدبگه. "موقعیت؛تو یمهمونیسر میز اشتباهی مفعول نوشیدنی هدفُ برمیداره میخوره ازش،هدف متوجه نمیشه و مضنون شاهده،مفعول متوجه میشه که مضنون متوجه شده،اگه مضنون باشی چیکار میکنی"
دایورت ،والا کم نبودن و نیستن و نخواهند بود چیزی از من کم و به من اضاف نمیشه،بدبگه. "موقعیت؛تو یمهمونیسر میز اشتباهی مفعول نوشیدنی هدفُ برمیداره میخوره ازش،هدف متوجه نمیشه و مضنون شاهده،مفعول متوجه میشه که مضنون متوجه شده،اگه مضنون باشی چیکار میکنی"
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,467 پسندها پسندها 3,423 امتیازها امتیازها 433 سکه 911 دیروز ساعت 19:05 #374 سکوت و نادیده کسی حدشو ندونه؟
BISEl کاربر فعال کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 740 پسندها پسندها 2,459 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,548 دیروز ساعت 19:10 #375 بستگی داره چقدر اگه خیلی توهین امیز حالشُ میگیرم اگه نه کلا دایورتش میکنم" "موقعیت؛کپی برداری ازت میکنه کسی؛توپوشش،سبک صحبت کردن،ادکلن،رنگ مو و ...'
بستگی داره چقدر اگه خیلی توهین امیز حالشُ میگیرم اگه نه کلا دایورتش میکنم" "موقعیت؛کپی برداری ازت میکنه کسی؛توپوشش،سبک صحبت کردن،ادکلن،رنگ مو و ...'
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,467 پسندها پسندها 3,423 امتیازها امتیازها 433 سکه 911 دیروز ساعت 19:14 #376 برام مهم نیست واقعا نادیده میگیرم مگر اینکه واقعا حسادتی در میون باشه اگه باشه در برابرش احتیاط میکنم کسی رو دوس بداری و یهو متوجه شی با خیل عظیمی از هم جنسات رابطه عاطفی داره
برام مهم نیست واقعا نادیده میگیرم مگر اینکه واقعا حسادتی در میون باشه اگه باشه در برابرش احتیاط میکنم کسی رو دوس بداری و یهو متوجه شی با خیل عظیمی از هم جنسات رابطه عاطفی داره
BISEl کاربر فعال کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 740 پسندها پسندها 2,459 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,548 دیروز ساعت 19:16 #377 یجوری خودم و ردپامُ از حیطه اش پاک میکنم که گویی هرگز نبودم همین اورا بس بود(خیلی ام بود) "موقعیت؛با دوستات ی ماشین میگیری تعارف میکنی کرایه رو من حساب میکنم،تایمش که میرسه میبینی جیبت خالیه و ..."
یجوری خودم و ردپامُ از حیطه اش پاک میکنم که گویی هرگز نبودم همین اورا بس بود(خیلی ام بود) "موقعیت؛با دوستات ی ماشین میگیری تعارف میکنی کرایه رو من حساب میکنم،تایمش که میرسه میبینی جیبت خالیه و ..."
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,467 پسندها پسندها 3,423 امتیازها امتیازها 433 سکه 911 دیروز ساعت 19:19 #378 خخ. آره من اگه مادر دونگ شدم همش میره توپاچم روم نمیشه از کسی چیزی بگیرم برا دوستت بگی یه چیزی میخوای پیدا نمیشه بعد یهو یه ساعت دیگه پیام بده تا برات گشته تو این ور و اون ور پیدا کرده
خخ. آره من اگه مادر دونگ شدم همش میره توپاچم روم نمیشه از کسی چیزی بگیرم برا دوستت بگی یه چیزی میخوای پیدا نمیشه بعد یهو یه ساعت دیگه پیام بده تا برات گشته تو این ور و اون ور پیدا کرده
BISEl کاربر فعال کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 740 پسندها پسندها 2,459 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,548 دیروز ساعت 19:24 #379 میرم دنبالش شام بعدم بستی مهمونش میکنم "موقعیت؛قرار بوده ی مدرک خیلی مهم رو عجله ای به دست کسی برسونی خودتُ بهش میرسونی اما مدرک یادت رفته!"
میرم دنبالش شام بعدم بستی مهمونش میکنم "موقعیت؛قرار بوده ی مدرک خیلی مهم رو عجله ای به دست کسی برسونی خودتُ بهش میرسونی اما مدرک یادت رفته!"
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,467 پسندها پسندها 3,423 امتیازها امتیازها 433 سکه 911 دیروز ساعت 19:25 #380 ای وای در اصل کلی معذرت خواهی میکنم و ابراز تاسف و ناپدید میشم از فضا در حینی که اعصابت از یه جا خورد باشه از یه جای دیگه هم خورد شه
ای وای در اصل کلی معذرت خواهی میکنم و ابراز تاسف و ناپدید میشم از فضا در حینی که اعصابت از یه جا خورد باشه از یه جای دیگه هم خورد شه