دنباله دار اگه من بودم

اگه من جای ژینا بودم سوالو میپرسیدم UTecY

اگه تو بودی آرایشگر کله تو خراب میکرد چیکار میکردی؟

اگه من جای ژینا بودم سوالو میپرسیدم UTecY

اگه تو بودی آرایشگر کله تو خراب میکرد چیکار میکردی؟
دیگ کاریه که شده ولی بهش میگفتم ولی در کل زیاد اهمیت نمی‌دم در آخر دوباره بلند میشه

اگه مدیر نشدی چکار می‌کردی

دیگ کاریه که شده ولی بهش میگفتم ولی در کل زیاد اهمیت نمی‌دم در آخر دوباره بلند میشه

اگه مدیر نشدی چکار می‌کردی
فکر کنم سوال اگه می‌شدی چیکار می کردی بوده
خب بستگی داره مدیر کجا می شدم
ولی با توجه به شرایط اول از همه کنکور و امتحان نهایی رو بر می داشتم بعد از کلاس چهارم برای بچه ها برنامه های استعداد یابی برگذار می کردم که هر کس اون سمتی که براش مناسب و بهش علاقه و مهارت داره رو داشته باشه نه اینکه همش گیج و سر در گم باشه ندونه میخواد چیکار کنه چه رشته ی ورزشی رو انتخاب کنه چه شغل و کاری رو اینجوری استعداد و علاقه و توانایی هر فرد مشخص می شد .

اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی تو زمان ساسانیان بیدار شدی چیکار می کنی ؟

فکر کنم سوال اگه می‌شدی چیکار می کردی بوده
خب بستگی داره مدیر کجا می شدم
ولی با توجه به شرایط اول از همه کنکور و امتحان نهایی رو بر می داشتم بعد از کلاس چهارم برای بچه ها برنامه های استعداد یابی برگذار می کردم که هر کس اون سمتی که براش مناسب و بهش علاقه و مهارت داره رو داشته باشه نه اینکه همش گیج و سر در گم باشه ندونه میخواد چیکار کنه چه رشته ی ورزشی رو انتخاب کنه چه شغل و کاری رو اینجوری استعداد و علاقه و توانایی هر فرد مشخص می شد .

اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی تو زمان ساسانیان بیدار شدی چیکار می کنی ؟
شمشیرمو برمیدارم میرم همه رو میکشم

اگ صبح بیدار شی ببینی ازدواج کردی و بچه هم داری؟

شمشیرمو برمیدارم میرم همه رو میکشم

اگ صبح بیدار شی ببینی ازدواج کردی و بچه هم داری؟
اول تعجب می کنم کی وقت شد تو خواب کی وقت شد رفتم خرید عروسی و آرایشگاه
مراسم بله برون و نامزدی و عروسی بعد میرم ببینم داماد کی بوده که من تو خواب بهش بله گفتم 🤣🤣

اگه کسی که برات مهمه و ازش انتظار نداری رو یه جای غلط ببینی چه بهش میگی ؟

اول تعجب می کنم کی وقت شد تو خواب کی وقت شد رفتم خرید عروسی و آرایشگاه
مراسم بله برون و نامزدی و عروسی بعد میرم ببینم داماد کی بوده که من تو خواب بهش بله گفتم 🤣🤣

اگه کسی که برات مهمه و ازش انتظار نداری رو یه جای غلط ببینی چه بهش میگی ؟
چقدر پیچیده این شما دخترا ازدواج اونقدرا هم سخت به نظر نمیاد ها

حرفی نمیزنم پوکر نگاهش میکنم شاید از کنارش رد شم فقط من خیلی وقتا حوصله ادامه بحثک ندارم برای آرامش روان خودم نادیده میگیرم

اگ فردا به بزرگترین آرزوت برسی چ واکنشی داری؟

عقب
بالا پایین