از یک طرف اگه قراره تهش به علاقت نرسی سخته، از یک طرف یک بچه که خودت خواستی بیاد گناهی نکرده. آخرش حق با کیه؟ میشه دوتاش و باهم بخوای؟
آره اگه آدم درستی رو انتخاب کنی و در زمانِ درست ازدواج کنیاز یک طرف اگه قراره تهش به علاقت نرسی سخته، از یک طرف یک بچه که خودت خواستی بیاد گناهی نکرده. آخرش حق با کیه؟ میشه دوتاش و باهم بخوای؟
مادر شاغل مسئولیت پذیر تر شاید باشه، ولی آسیب شخصی هم میخوره و البته پذیرفته.یعنی واقعا کدوم؟شاغل باشه یا نه. یعنی اگر مادر شاغل باشه بچه خیلی آسیب میبینه؟ میشه تعادل برقرار کرد؟

من قبل بارداری خیلی کار میکردم ولی بعدش خیلی کنش کردم و تیم ساختمببخشید؛ میشه یک سوال بپرسم؟ خانم های متاهلی که شاغلن، چطوری میتونن به همهچیز برسن؟ این به زندگی مشترکشون آسیب نمیزنه؟
اوهوم؛ اگر برای یادتون محترم بمونید، روی بچهها هم تاثیر داره و برای بچهها هم محترم میمونیدیه زمانی فکر میکردم فقط عشق کافیه،
عشق همه چیز رو حل میکنه.
بعد مدتها متوجه شدم که عشق به احترام وصله، احترام به شخصیت، به ارزش، به زمان، به علایق و نظرات کسی که دوسش داریم.
عشق وجود داره، از بین نمیره تو تا ابد میتونی بگی من عاشق اون آدمم
اما احترامه که اون زنجیر محکم بین دو نفر میشه
عشق بدون احترام شاید تشکیل بشه اما بین اون دو نفر دووم پیدا نمیکنه.
همه ی سعیتونو بکنین برای یارتون محترم بمونین.

به نظرم بر عکسه یعنی این ها عشق رو بوجود میارهیه زمانی فکر میکردم فقط عشق کافیه،
عشق همه چیز رو حل میکنه.
بعد مدتها متوجه شدم که عشق به احترام وصله، احترام به شخصیت، به ارزش، به زمان، به علایق و نظرات کسی که دوسش داریم.
عشق وجود داره، از بین نمیره تو تا ابد میتونی بگی من عاشق اون آدمم
اما احترامه که اون زنجیر محکم بین دو نفر میشه
عشق بدون احترام شاید تشکیل بشه اما بین اون دو نفر دووم پیدا نمیکنه.
همه ی سعیتونو بکنین برای یارتون محترم بمونین.
من که اصلا وقت نمیکنمخانوما، اگه تلویزیون نگاه میکنید، سریالِ مُهرِ طوبی خیلیی قشنگه، پیشنهاد میکنم نگاه کنید
من که اصلا سریالی اونم تلویزیونی نیستم هرشب باید نگاه کنم تازه تکرارشم نگاه میکنم![]()