سارا مرتضوی
مدیر رسمی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
تیمتعیینسطح
رمانخـور
نویسنده افتخاری
واسه تو که خوبه...خب نپسندن..اون قبیل خانما میگن هر کی هر جور دوس داره باید بیاد بیرون..به بقیه چه![]()
واسه تو که خوبه...خب نپسندن..اون قبیل خانما میگن هر کی هر جور دوس داره باید بیاد بیرون..به بقیه چه![]()
اون قبیل خانما میگن برای من خوب باشه یا نباشه مهم نیست که..خودمون باید بپسندیم و برامون خوب هم هستواسه تو که خوبه...

بنظر من اینکه هرکس با هر پوششی که خودش دوست داره بیاد بیرون خوبهتوی ایران این چیزا عادی نمیشه
میخواست بشه توی این ۵ هزار سال قدمت شده بود
یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماعی؟بنظر من اینکه هرکس با هر پوششی که خودش دوست داره بیاد بیرون خوبه
بنظر من اینکه هرکس با هر پوششی که خودش دوست داره بیاد بیرون خوبه
ولی یسری چیزا خوب نیست ربطی ام به حجاب نداره مرتبط با افکار ضد اجتماعیه
مثلا همین برنامه عشق ابدی پرستو صالحی من اصلا دوست ندارم این برنامه رو
«خَیرُ الْاُمُورِ اَوْسَطُها» یا «خَیرُ الْاُمُورِ اَوْساطُها»یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماعی؟

یک موضعی این وسط هست که پوشش مناسب از دیدگاه ادما با هم متفاوته...چطور باید تشخیص داد کدوم پوشش مناسبه و کدوم ضداجتماع
نکته مهمی بود چون دختری که اصل و نصب داره این تیپ نمیاد تو خیابون که هزار چشم و ذهن بیمار وجود داره بگردهآدم خانواده درست و درمونی داشته باشه هیچ وقت با دیدن ۴ تا موی سر و یه مانتوی دکمه باز و این قبیل موارد به گناه کشیده نمیشه.
درود بر شرفتخب خوده کشور های ام که حجاب اونجا آزاده یسری قوانین داره مثلا طرف با اون لباسی که میره ل*ب ساحل آفتاب بگیره نمیره تو خیابون بچرخه