نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @یگانهـ
ناظر: @.Mahsa
لینک تاپیک تایپ:
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @یگانهـ
ناظر: @.Mahsa
لینک تاپیک تایپ:
مقدمه:
دنیا رو از پشت یه شیشه مات و سرد میبینم.
انگار یه نفر با چاقو سینم رو سوراخ کرده و همه جون و زندگیم رو ازش بیرون کشیده.
آتشی که تو دلم روشنه، شعلهاش نمیسوزونه؛ مثل یخ، سرده و تیز.
بعضی وقتا به دستام نگاه میکنم و با خودم فکر میکنم اصلاً مال منن یا مال اون دختره مرده تو گذشته؟
غمم مثل یه چیز لجن و سیاه شده که نه میره نه میمونه؛ همیشه همینه، توی دلم سنگینی میکنه و هر بار که مصنوعی میخندم، یه جای روح یخزدم بازم زخمی میشه.
بعضی وقتا نفس کشیدنم یادم میره و انگار دارم هوا رو بیهدف تو ریههام میکشم.
آرامش برام یه چیز مسخرهست، مثل قصههایی که برای بچههای مردم میگن.
فقط فکر...
دنیا رو از پشت یه شیشه مات و سرد میبینم.
انگار یه نفر با چاقو سینم رو سوراخ کرده و همه جون و زندگیم رو ازش بیرون کشیده.
آتشی که تو دلم روشنه، شعلهاش نمیسوزونه؛ مثل یخ، سرده و تیز.
بعضی وقتا به دستام نگاه میکنم و با خودم فکر میکنم اصلاً مال منن یا مال اون دختره مرده تو گذشته؟
غمم مثل یه چیز لجن و سیاه شده که نه میره نه میمونه؛ همیشه همینه، توی دلم سنگینی میکنه و هر بار که مصنوعی میخندم، یه جای روح یخزدم بازم زخمی میشه.
بعضی وقتا نفس کشیدنم یادم میره و انگار دارم هوا رو بیهدف تو ریههام میکشم.
آرامش برام یه چیز مسخرهست، مثل قصههایی که برای بچههای مردم میگن.
فقط فکر...