اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #101 ترسناک فقط؛ اتحاد ناگهانی قلب و مغز
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #102 پخته تر که شدی میفهمی؛ حرفها نقابن رفتارها حقیقت. آدما ذاتشون رو فقط با رفتارشون لو میدن، به خوش زبونی کسی اعتماد نکن.
پخته تر که شدی میفهمی؛ حرفها نقابن رفتارها حقیقت. آدما ذاتشون رو فقط با رفتارشون لو میدن، به خوش زبونی کسی اعتماد نکن.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #103 اینقدر به اینایی که میگن و میخندن نگید بابا تو نفساِت از جای گرم میاد باور کنید آدم وقتی افسرده است دلقکتر و خلاقتره.
اینقدر به اینایی که میگن و میخندن نگید بابا تو نفساِت از جای گرم میاد باور کنید آدم وقتی افسرده است دلقکتر و خلاقتره.
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,921 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 1/31/26 #104 همه نجات پیدا میکنن، مگر کسی که دست از نجات دادن بقیه برداره! #از یک قاتل
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #105 برادر یا خواهر داشتن اینطوریه که من الان اصلاً دلم نوشابه نمیخواد ولی چون میدونم اگه من نخورم اون میخوره پس باید دلم بخواد. همینقدر ساده😂😌
برادر یا خواهر داشتن اینطوریه که من الان اصلاً دلم نوشابه نمیخواد ولی چون میدونم اگه من نخورم اون میخوره پس باید دلم بخواد. همینقدر ساده😂😌
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #106 میپرسی چقدر دوستت داشتم؟ من برای اینکه خودم را دوست داشته باشم نیاز داشتم اول تو دوستم بداری...
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #107 من نمیدونم چطوری بعضیا تا چهار صبح بیرون میمونن و پدر مادراشون چیزی بهشون نمیگن؟ من دوازده شب به بعد دستشویی نمیرم که نفهمن بیدارم..:/
من نمیدونم چطوری بعضیا تا چهار صبح بیرون میمونن و پدر مادراشون چیزی بهشون نمیگن؟ من دوازده شب به بعد دستشویی نمیرم که نفهمن بیدارم..:/
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #108 بعد از رفتن کاریماما زلیخا به یوزارسیف رسید. دخترا حواستون به مشاورهی دوستانتون باشه.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #109 به نظرم حشرات کم شدن نمیدونم شایدهم من نمیبینم امسال نه درست حسابی پروانه دیدم نه زنبور نه عنکبوت نه مگس بالدار و سوسک و...
به نظرم حشرات کم شدن نمیدونم شایدهم من نمیبینم امسال نه درست حسابی پروانه دیدم نه زنبور نه عنکبوت نه مگس بالدار و سوسک و...
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,073 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #110 حق با تو بود بابا پنجعلی الکی میگفت...