اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #131 من: من خوشگلم مامانم: تو خوشگلی آینه خونمون: تو خوشگلی شیشه مغازهها: تو خوشگلی دوربین جلو گوشیم: چطوری خر شرک؟
من: من خوشگلم مامانم: تو خوشگلی آینه خونمون: تو خوشگلی شیشه مغازهها: تو خوشگلی دوربین جلو گوشیم: چطوری خر شرک؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #132 این انگیزه چیه! آخر شبا میاد سراغت میخوای همه کارارو باهم بکنی و زندگیت رو متحول کنی، این چرا صبحا نمیاد؟
این انگیزه چیه! آخر شبا میاد سراغت میخوای همه کارارو باهم بکنی و زندگیت رو متحول کنی، این چرا صبحا نمیاد؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #133 اگه یکی براتون مهمه بهش نشون بدید، آدما هرجا حس کنن مهم نیستن میرن.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #134 یه روز قاتل اینایی میشم که تو ماشین آهنگو کم میکنن حرف میزنن.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #135 - زندگے؛ دفتر شعریست پر از شادی و غم.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #136 چرا همیشه باید یه چیزی کم باشه؟ چرا همیشه باید دلت یه چیزیو بخواد که نداریش؟ چرا نبودنیا رو بیشتر از موندنیا دوست داریم؟ چرا ندارمت؟ چرا نیستی؟
چرا همیشه باید یه چیزی کم باشه؟ چرا همیشه باید دلت یه چیزیو بخواد که نداریش؟ چرا نبودنیا رو بیشتر از موندنیا دوست داریم؟ چرا ندارمت؟ چرا نیستی؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,920 پسندها پسندها 43,203 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,541 1/31/26 #137 خداوند به تنهایی؛ تمام انتظارات و نیازهای تو را برآورده میکند! دنبال چه میگردی در بین مردم؟
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,216 پسندها پسندها 21,372 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,146 1/31/26 #138 وقتی من فریاد میزدم و کمک می خواستم بعضی خودشون میزدن به اون راه می رفتن بعضی می یومدن جلو صورتم می خندیدن میرفتن بعضی هام حتی نمیومدن جلو ببین فقط از دور نگاه کردن حال کار درست کدوم یکی انجام داده؟
وقتی من فریاد میزدم و کمک می خواستم بعضی خودشون میزدن به اون راه می رفتن بعضی می یومدن جلو صورتم می خندیدن میرفتن بعضی هام حتی نمیومدن جلو ببین فقط از دور نگاه کردن حال کار درست کدوم یکی انجام داده؟
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,216 پسندها پسندها 21,372 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,146 1/31/26 #139 چیزی که از خودم میپرسم و فقط به تو میتوانم بگویم و به هیچکس دیگر نه، این است: آیا هدفمان صحیح است؟ آیا به سوی افق روشتری در حرکتیم؟
چیزی که از خودم میپرسم و فقط به تو میتوانم بگویم و به هیچکس دیگر نه، این است: آیا هدفمان صحیح است؟ آیا به سوی افق روشتری در حرکتیم؟
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,216 پسندها پسندها 21,372 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,146 1/31/26 #140 اگه کسی وجدان داشته باشه از کار اشتباهی که انجام داده عذاب وجدان می گیره این بدتر از مجازات کارشه