اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #161 براتون آرزو میکنم هیچوقت راهی رو که با ذوق رفتید، با پشیمونی برنگردید.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #162 حالا بین خودمون باشه؛ ولی خیلی از "نمیشه"ها نمیشه نیست، نمیخوامه..
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #163 خداست ديگه، يهو دستتو میگيره و بلندت میكنه و به همهى مخمصههات پايان ميده..
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #164 شما که غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو درحال غصه خوردن برای چیزی که هزار بار گفتم مهم نیست میگیرم.
شما که غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو درحال غصه خوردن برای چیزی که هزار بار گفتم مهم نیست میگیرم.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #165 مراقب حرفایی که میزنی باش، چون اصلا نمیدونی چندبار توی ذهن یه نفر قراره تکرار بشه.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #166 شکست عشقی رو ولش کن! تا حالا شده توی مدرسه تظاهر کنی داری دنبال چیزی تو کیفت میگردی ولی در اصل داری سعی میکنی که گریه نکنی؟
شکست عشقی رو ولش کن! تا حالا شده توی مدرسه تظاهر کنی داری دنبال چیزی تو کیفت میگردی ولی در اصل داری سعی میکنی که گریه نکنی؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #167 فکت: تو مدرسه اون معلمی که درسش بیخاصیتتر بود، بیشتر به نخوابیدن سر کلاس و حرف نزدن با بغل دستی گیر میداد!
فکت: تو مدرسه اون معلمی که درسش بیخاصیتتر بود، بیشتر به نخوابیدن سر کلاس و حرف نزدن با بغل دستی گیر میداد!
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #168 شما هم جدیدا فهمیدین دور و بریاتون خودشون به اندازه کافی غم و غصه دارن، و دیگه وقتی حالتون رو میپرسن فقط میگین مرسی خوبم تو خوبی؟
شما هم جدیدا فهمیدین دور و بریاتون خودشون به اندازه کافی غم و غصه دارن، و دیگه وقتی حالتون رو میپرسن فقط میگین مرسی خوبم تو خوبی؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #169 تروخدااا خفه شو مغز عزیزم، خودتو مقصر چیزی که نیستی ندون خواهش میکنممممم.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #170 اصلا نمیتونم به این فکر کنم که چقدر بیاحترامی رو تحمل کردم فقط به خاطر اینکه دوسش داشتم ...