:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #141 همین برادران رایت اگه فامیلیشون لفت بود هرگز نمیفهمیدن که چطور میشه با هواپیما پرواز کرد.😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #142 فکر کنم تو عروسی ما ها بهمون مهمونا کادو کارت صدآفرین بدن با این قیمت طلا😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #143 با پسرا نرید برف بازی گلوله درحد بمب هسته ای نشونه گیری در حد بمبافکن B2
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,147 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/5/26 #144 یه بار رفتم اینیستاگرام دوستم انقدر اغراق میکرد من بمیرمم به رل قبلیم برنمیگردم برگردم صدای خر در میارم و فلان و بهمان فردای اون روز... عکس استوریشو دیدم دست در دست هم نوشته من و عشقم :/ پیام دادم پس چی شد استیکر گریه فرستاد گفت با یه گل خر شدم بعد صدای خر در اورد :/
یه بار رفتم اینیستاگرام دوستم انقدر اغراق میکرد من بمیرمم به رل قبلیم برنمیگردم برگردم صدای خر در میارم و فلان و بهمان فردای اون روز... عکس استوریشو دیدم دست در دست هم نوشته من و عشقم :/ پیام دادم پس چی شد استیکر گریه فرستاد گفت با یه گل خر شدم بعد صدای خر در اورد :/
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,147 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/5/26 #145 وقتی به دنیا اومدم با انتخواب اسمشون کمر هفت تن رو از پشت بستن اولش بودم سکینه بعد شدم کبری بعد شدم زهرا بعد شدم سارا یهو تصمیم شد بشم نیایش پدرم رفت تو شناسنامه گفت ستایش :/
وقتی به دنیا اومدم با انتخواب اسمشون کمر هفت تن رو از پشت بستن اولش بودم سکینه بعد شدم کبری بعد شدم زهرا بعد شدم سارا یهو تصمیم شد بشم نیایش پدرم رفت تو شناسنامه گفت ستایش :/
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #146 نوشته بود به این پسرای بور اعتماد نکنید،باور نمیکردم تا اینکه ترامپ رو دیدم😭😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #147 به اونایی که رفتن پمپ بنزین بگین برگردن😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #148 روزی میرسه که به مشکلات امروزت میخندی و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره میشی. 😭🤣😂😭
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,147 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/5/26 #149 رفتم ادکلن بگیرم تا قیمتارو دیدم فهمیدم ادم باید بوی معرفت بده 🤌😌
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 2/5/26 #150 ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻬﻢ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﺟﺪﯾﺪﺍ ﯾﻪ ﻃﻮﺭﺍﯾﯽ ﺷﺪﯼ ... ﻣﯿﮕﻢ : ﭼﻄﻮﺭﯼ؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﺧﻮﺑﻢ ﻣﺮﺳﯽ...😌🙂😂 من به این چی بگم آخه