جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/5/26 #161 شما ممکنه درباره تکامل حیوانات با یه دختر صحبت کنی اون بره پیش دوستاش بشینه بگه فلانی رو میبینی؟ غیرمستقیم التماسم میکرد من رد کردم😂
شما ممکنه درباره تکامل حیوانات با یه دختر صحبت کنی اون بره پیش دوستاش بشینه بگه فلانی رو میبینی؟ غیرمستقیم التماسم میکرد من رد کردم😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/5/26 #162 دخترا وقتی ازدواج می کنن یه دغدغه به دغدغه هاشون اضافه می شه حالا شوهرم چی بپوشه؟!😂
روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,628 پسندها پسندها 16,286 امتیازها امتیازها 678 سکه 322 2/5/26 #163 چرا یک نجار هرگز غمگین نیست؟ … چون همیشه خودش رو “دَر” و “بَست” میکنه! (منظور همان «دَر بسته» است، اما با قافیه نجاری!)
چرا یک نجار هرگز غمگین نیست؟ … چون همیشه خودش رو “دَر” و “بَست” میکنه! (منظور همان «دَر بسته» است، اما با قافیه نجاری!)
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/5/26 #164 ميزان غُرغُر كردن دخترا. رابطه ي مستقيمی با دلتنگي داره...
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/5/26 #165 عکس خودتون رو میذارین بک گراند گوشیتون؟ من دوربین جلوی گوشیمو چسب زدم دوربین اتفاقی باز شد خودمو نبینم 🤣
عکس خودتون رو میذارین بک گراند گوشیتون؟ من دوربین جلوی گوشیمو چسب زدم دوربین اتفاقی باز شد خودمو نبینم 🤣
روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,628 پسندها پسندها 16,286 امتیازها امتیازها 678 سکه 322 2/5/26 #166 دو تا کدو با هم دعوا میکنند، یکیشان میبازد، میرود زیر تخت مینشیند. کدوی دوم میگوید: «کدوی بازنده، بیا بیرون!» کدوی اول از زیر تخت با صدای لرزان جواب میدهد: «نه، من کدو حلوایی شدم!
دو تا کدو با هم دعوا میکنند، یکیشان میبازد، میرود زیر تخت مینشیند. کدوی دوم میگوید: «کدوی بازنده، بیا بیرون!» کدوی اول از زیر تخت با صدای لرزان جواب میدهد: «نه، من کدو حلوایی شدم!
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/5/26 #167 دقیقا همون روزی که تصمیم میگیری بری موهاتو کوتاه کنی، در آخرین نگاهت به آینه، موهات در بهترین حالت ممکن در تمام سالهای زندگیت قرار میگیره🤣
دقیقا همون روزی که تصمیم میگیری بری موهاتو کوتاه کنی، در آخرین نگاهت به آینه، موهات در بهترین حالت ممکن در تمام سالهای زندگیت قرار میگیره🤣
Balik کاربر انجمن کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 152 پسندها پسندها 3,074 امتیازها امتیازها 238 سکه 2 2/6/26 #168 یه روز یه مرده میخوره به نرده بعد مرده بر میگرده (بی نمک هم خودتونید)
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/9/26 #169 مریدی از شیخی پرسید : آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟! شیخ پاسخ داد: آری مرید دیگری گفت:پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نمود؟! شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع و جور کرد و گفت تو زر نزنی کسی نمیگه لالی😂😂😂😁
مریدی از شیخی پرسید : آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟! شیخ پاسخ داد: آری مرید دیگری گفت:پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نمود؟! شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع و جور کرد و گفت تو زر نزنی کسی نمیگه لالی😂😂😂😁
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,277 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/9/26 #170 بهترین جواب به فامیل برای سوال کی ازدواج میکنی؟ خواهیم دید چه میشود. 😂😂