جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/11/26 #211 درسته آب و هوای بهشت بهتره.... ولی خداییش بچه های جهنم همه آشنان ... آدم باهاشون راحت تره 😂
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,857 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 2/12/26 #212 میدونین کدوم لبنیات بیشتر از همه خدمت میکنه؟ ماست، چون همیشه میگن «خدمت از ماست.»
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,857 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 2/12/26 #213 مرده به زنش میگه باید برای دفتر کارم یه منشی پیدا کنم زنه میگه مُنشیت باید زشت و پیر و چاق باشه مرده میگه خب از فردا خودت بیا منشی شو دیگه!! . . . هنوز پزشک قانونی علت مرگ مرد رو نفهمیده!
مرده به زنش میگه باید برای دفتر کارم یه منشی پیدا کنم زنه میگه مُنشیت باید زشت و پیر و چاق باشه مرده میگه خب از فردا خودت بیا منشی شو دیگه!! . . . هنوز پزشک قانونی علت مرگ مرد رو نفهمیده!
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,857 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 2/12/26 #214 خسیسه تو جاده تصادف كرد همش ميزد تو سرش كه ماشينم داغون شد! . أفسره بهش گفت بدبخت حرص ماشينتو نخور دستت از مچ قطع شده نگاه كرد و گفت ياحضرت عباس ساعتم کو
خسیسه تو جاده تصادف كرد همش ميزد تو سرش كه ماشينم داغون شد! . أفسره بهش گفت بدبخت حرص ماشينتو نخور دستت از مچ قطع شده نگاه كرد و گفت ياحضرت عباس ساعتم کو
Tufan کاربر حــامی کاربر انجمن فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,601 پسندها پسندها 15,857 امتیازها امتیازها 598 سکه 112 2/12/26 #215 صد سال بعد ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﻭﺭﻕ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺭﺍ …! ﻣﻌﻠﻤﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﯾﻨﺠﺎﻫﺎﯼ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ؛ ﺍﺯﺵ ﺳﺆﺍﻝ ﻧﻤﯿﺎﺩ ! ☹☹
صد سال بعد ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﻭﺭﻕ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺭﺍ …! ﻣﻌﻠﻤﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﯾﻨﺠﺎﻫﺎﯼ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ؛ ﺍﺯﺵ ﺳﺆﺍﻝ ﻧﻤﯿﺎﺩ ! ☹☹
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/12/26 #216 رفته بودم قصابی ، خیلی هم شلوغ بود😐 قصابه ، گوشت هرکی آماده میشد اینجوری صداش میزد: 📢 گوساله کی بود ؟؟🗣☹️ گوسفند بیا جلو !☹️ به یکی هم گفت: تو گوسفندی؟؟☹️ گفت نه آقا من گاوم 😶 خوشبختانه من جیگر خواسته بودم😊 گفت جیگر بیاد جلو😂✋️
رفته بودم قصابی ، خیلی هم شلوغ بود😐 قصابه ، گوشت هرکی آماده میشد اینجوری صداش میزد: 📢 گوساله کی بود ؟؟🗣☹️ گوسفند بیا جلو !☹️ به یکی هم گفت: تو گوسفندی؟؟☹️ گفت نه آقا من گاوم 😶 خوشبختانه من جیگر خواسته بودم😊 گفت جیگر بیاد جلو😂✋️
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/12/26 #217 یکی از خصوصیات خوبی که من دارم اینه که هرکی منو داره پیر نمیشه ☺️😊😇 یا دق مرگ میشه یا سکته میکنه میمیره یا خودشو میکشه یا جون به لب میشه😂😐 😹😂😅 اصلا به پیری نمی رسه
یکی از خصوصیات خوبی که من دارم اینه که هرکی منو داره پیر نمیشه ☺️😊😇 یا دق مرگ میشه یا سکته میکنه میمیره یا خودشو میکشه یا جون به لب میشه😂😐 😹😂😅 اصلا به پیری نمی رسه
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/12/26 #218 مجبوری جلوی پل پارک کردم، شماره ام رو هم گذاشتم زیر برف پاک کن ، اومدم دیدم ماشینم پنچره... دیدم برام نوشته شارژ نداشتم بهت زنگ بزنم ؛پنچر کردم😒😂😂 اصن عاشق صداقتش شدم 😂
مجبوری جلوی پل پارک کردم، شماره ام رو هم گذاشتم زیر برف پاک کن ، اومدم دیدم ماشینم پنچره... دیدم برام نوشته شارژ نداشتم بهت زنگ بزنم ؛پنچر کردم😒😂😂 اصن عاشق صداقتش شدم 😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/12/26 #219 یه قانونی تو فیزیک هست به نام قانون قلب مردا ...؟؟ میگه: اگه می خوای بیای تو قلبم در بازه… اگه میخوای بری هم در بازه… فقط جلوی در واینسا جلورفت و آمد و میگیری!!!✋😂😂
یه قانونی تو فیزیک هست به نام قانون قلب مردا ...؟؟ میگه: اگه می خوای بیای تو قلبم در بازه… اگه میخوای بری هم در بازه… فقط جلوی در واینسا جلورفت و آمد و میگیری!!!✋😂😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,178 پسندها پسندها 28,272 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,526 2/12/26 #220 مهريه مادر بزرگم 3هزار تومن بود يه سري پدربزرگم باش دعواش شد یک قوطی رب انداخت جلو مادربزرگم گفت پاشو برو خونه بابات😂😂😂
مهريه مادر بزرگم 3هزار تومن بود يه سري پدربزرگم باش دعواش شد یک قوطی رب انداخت جلو مادربزرگم گفت پاشو برو خونه بابات😂😂😂