سلامم ممنون1-سلام خوبی؟
مرسی شرکت کردین
من ۸ اسفد دوازده و دوازده دقیقه شب2-چه روزی و چه ساعتی بدنیا اومدی؟
شاید باور نکنین اما کسی کردن نمیگیره منو همین چند روز پیش چون از اسم راضی نیستم سر این موضوع دعوا راه انداختم پیش هر کی میرم منو پاس میده به یکی دیگه میگه من انتخاب نکردم و هنوز کسی اعتراف نکرده کی اسممو گذاشته😐3-اسمتو کی انتخاب کردی؟
از بعضی کسا انتظار دارم4-تبریک تولد برات مهمه؟
یکی از غزیزام جلوم آرزوی مرگ کرد و خیلی دلمو شکوند5-آخرین بار سر چه موضوعی گریه کردی؟
اره بعضی جاها مشکل با فحش حل نشه میرن گیس کشی😂6-دخترا تو مدرسه با هم کتک کاری هم میکنن؟
نه7-از اینکه مشهد زندگی میکنی راضی هستی؟
عاشق هوا فضا بودم و هستم اما چون برا دخترا رشته بدرد بخوری نیست تجربی شدم و واقعا به هیچ کدوم از رشته های دانشگاهیش علاقه ندارم هرچی شد همون میرم8-دانشگاه چه رشته ای میخای بخونی؟
نه حتی اگه دوستش داشته باشم تا زمانی که نتونه خواسته هام رو براورده کنه نمیتونم کنارش زندگی کنم9-یک دانشجوی همکلاسی که هیچی در بساط نداره بیاد خواستگاریت جواب بله میدی؟
اره10-با پسری کات کردی؟
رو راست باشم بچه مثبت بودنش-چه چیز جنس مخالف موجب جذبت میشه؟
راستش تا حالا پیش نیومد سر این جور چیزا گریه کنم مثل یه آهنگ12-با کدوم آهنگ گریه کردی؟
حماسه13-فیلمی که چند بار دیدیش؟
نیمرو14-تو پختن کدوم غذا میشه گفت مهارت داری؟

آرتین یا شایدم آدرین15-اگر پسر بودی دوس داشتی اسمت چی باشه؟
یکی دوتا که نیست اما میشه گفت کمی مرد سالاری تو جامعه رواج داره باید به زنا اجازه بدن توی خیلی امور دخالت و آزادی داشته باشن خودم یکی شو تجربه کردم که همین رشتم بود چیزی که دوست داشتمو فقط به خاطر دختر بودن کنار گذاشتم چون نه دولت و نه جامعه ازش حمایت نمیکرد16-سخت ترین موردی که برای یک دختر در ایران وجود داره از نظرت چیه؟
بابلسر-به عنوان یک مشهدی که زیاد بابلسر میرن یابلسر رفتی
اووم خوب انتخاب سخته نمی دونم همه اینجا باحالن19-جالبت ترین کاربر اینجا به نظرت کیه؟
راستشو بگم هیچکی چون وقت ازاد کمی دارم پیش نمیاد20-پست یا پیام های کدوم کاربر رو معمولا دنبال میکنی؟
نمیخوام سنتی باشه فقط همین21-کدوم مدل اشنایی پیش از ازدواج رو می پسندی؟
جمعه شب هفته گذشته25-آخرین بار کی رفتی حرم؟