HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/7/26 #11 ما دو دوست بودیم، صمیمی و گرم سر یک کلمه، بهم ریختیم از فرط شرم همانطور که او، منم زیر بار رفتم در غم جدایی، دل ما هم شکست.
ما دو دوست بودیم، صمیمی و گرم سر یک کلمه، بهم ریختیم از فرط شرم همانطور که او، منم زیر بار رفتم در غم جدایی، دل ما هم شکست.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/10/26 #12 شب آمد، دلم تنگ تو شد، در این تاریکی، تو را میجویم. هر ستاره، نام تو میخواند، یاد تو، روشنی شبم.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/13/26 #13 در این خیالِ خوش، غرقم هر دم، همه عاشقِ من، این باور من است. هر حرفی بگویند، جانم شود خم، شاید این تردید، ریشه در من است.
در این خیالِ خوش، غرقم هر دم، همه عاشقِ من، این باور من است. هر حرفی بگویند، جانم شود خم، شاید این تردید، ریشه در من است.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/16/26 #14 چشمی به کار من، دلی پر زر گفتی که این راه نیست، این است در هر کس به سان خود، میبیند نظر دوستی چند ماهه، شد حکم شر.
چشمی به کار من، دلی پر زر گفتی که این راه نیست، این است در هر کس به سان خود، میبیند نظر دوستی چند ماهه، شد حکم شر.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/19/26 #15 دوستی وفا، گوهری به قیمتش در سختیها، همدم و یاورش با او شاد باشی، با او غمگینی وفای او چون کوه است، استوارش
دوستی وفا، گوهری به قیمتش در سختیها، همدم و یاورش با او شاد باشی، با او غمگینی وفای او چون کوه است، استوارش
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/19/26 #16 وقت میگذرد چون آب از کف دست، غمها انباشته در این سینه ز دست. باید رها کرد، این بارِ سنگین را، تا روح خسته، یابد آسایش را.
وقت میگذرد چون آب از کف دست، غمها انباشته در این سینه ز دست. باید رها کرد، این بارِ سنگین را، تا روح خسته، یابد آسایش را.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 3/22/26 #17 در این شب تاریک و سرد تنهایی، دلم گرفته از غصه و غمهایی. چو ماهی در آب، بیکسی دارم، به امید روزی که رهایی یابم.
در این شب تاریک و سرد تنهایی، دلم گرفته از غصه و غمهایی. چو ماهی در آب، بیکسی دارم، به امید روزی که رهایی یابم.
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,010 پسندها پسندها 15,027 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,331 چهارشنبه ساعت 01:00 #18 دلم گرفته، همچو نبودنت غمگینم، همچو نبود اعلان پیامت خستهام، همچو سرو خمیده بیانگیزهام، همچو گل پژمرده
دلم گرفته، همچو نبودنت غمگینم، همچو نبود اعلان پیامت خستهام، همچو سرو خمیده بیانگیزهام، همچو گل پژمرده