اختصاصی شایعه‌سرای هیس

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع HIIIS
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

HIIIS

مدیر آز تالار علوم+مقاله‌نویس+مترجم آز+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ژورنالیست
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
3,010
پسندها
پسندها
15,011
امتیازها
امتیازها
648
سکه
4,331
این تاپیک صرفاً برای آوردن لبخند روی لب‌های شماست.

از فرستادن پیام در این تاپیک جداً خودداری فرمایید.
(هرگونه پیشنهاد و انتقادی را پذیرا هستم با یک فنجان قهوه)

شایعه اول: سلبریتی شدن به سبک هستی!

همین‌جوری که درگیر گشتن در کافه انجمن بودم و یک فنجان قهوه در دست داشتم، یک پیام عجیب دیدم!
screenshot_20260327_001014_zarebin_lb5z.jpg

گفتم چیکار کنم که این بنده‌خدا سلبریتی شود و به فکرم رسید سیستم شایعه‌پراکنی را فعال کنم تا با اندکی سکه بتوانم دل این بنده‌خدا را شاد کنم.
ولی همین کافی نبود، چرا که مجنون همچنون اسمش، پیشنهاد داد تا با شلوغ‌کاری در نمایه‌ی سلبریتی معلوم، او را به اوج شهرت برسانیم.
ولی به نظرم چیزی کم داشت، آن هم شایعه به سبک هیس بود!

" آیا می‌دانستید که سلبریتی ما یک طوطی در نمایه‌اش دارد که می‌تواند به پنج زبان جهان مسلط صحبت کند؟"
یا
"آیا می‌دانستید که هستی یا اِما یا اسم‌های دیگرش، قرار است رنک جدیدی دریافت کند که فقط افرادی قدرت دیدن آن را دارند که به نمایه‌اش سر بزنند؟"
یا
"آیا می‌دانستید که عمق عوض کردن پروفایل سلبریتی حتی از تعداد فنجان قهوه در روز من هم بیشتر است؟"
یا
"آیا می‌دانستید که این خورشید خاموش نیازمند دستان پر مهر و شاید یک فنجان قهوه برای من، در پروسه‌ی سلبریتی شدن دارد؟"
یا
"آیا از بی‌نمکی هیس در آرامش نیستید، به نمایه‌ی یاس بروید و بی‌نمک‌تر شوید."

خلاصه منتظر تلاش‌های شما برای سلبریتی شدن این مدیرتالار هستم!

شایعه‌ی دوم: ترانه؛ مخ ایده یا بیش‌فعال

مدتی از کار کردن ترانه به عنوان مدیر آزمایشی می‌گذرد که در کنار قهوه خوردن، به چیز عجیبی برخوردم که مایلم آن را با شما به اشتراک بگذارم.
مدیر عزیزی که ایده‌ها و تاپیک‌هایش من را به مشاوره شدن، تشویق کرد.
مدیری که به جای تبلیغ در نمایه‌ی دیگران، جملات تبلیغی‌اش را در نمایه‌ی خود می گذراد. ترانه واقعاً چه کسی است؟
کسی که برای خودش هم تاپیک مشاوره زده است و با خودش صحبت می‌کند یا آن دخترک مهربان و مشوق در نمایه‌اش؟
مدیری که نیامده، با تاپیک‌هایش اعلان‌های همکارانش را ترکانده و قصد دارد راه هزارساله رو یک شبه طی کند. به نظر شما موفق می‌شود؟
به نظرتان این مدیر کمر همت بسته تا معروف شود یا موفقیت تالارش را رخ بکشد؟

دیگه داشت یادم می‌رفت اینجا رو برخلاف کلی حواشی که می‌تونم براتون بذارم ولی نمی‌ذارم -2-35- تا اینکه متوجه شدم تادا یک چیزی هست که تازه یافتمش و اینکه دقت ریزبینانه منو می‌خواست 15cb28_25512
من تنها هیس انجمن نیستم دوستان :گریه: این خبر تاحدی منو ناراحت و غمگین کرد که دیگه نگم براتون.
@hiis
شاید براتون جالب باشه که بدونین که تاریخ ورودمون یکی بوده و هست ولی بابت حادثه‌ای هیس با دوتا آی رو از دست دادیم و دیگر از تاریخ ورودش آنلاین نشده :گریه: و گزارشات حاکی از آن است که اکثر ساکنین کاف‌نون ما رو اشتباه می‌گیرن چه در تگ و چه در عناوین تاپیک که اسمم با سه تا آی بوده و الان دوتاست😕
متاسفانه باید در غم آفلاین هم اسمم بدون یک آی، شریک باشید 👀 امید است که این غم و دعای شما باعث بازگشت دوست عزیزمان هیس شود!

خب‌خب من اومدم با یک شایعه‌واقعیت جدید!
شایعه که نمیشه اسمش رو گذاشت، واقعیتی که دیگه روال شده در انجمن‌ها و موارد زیادی ازش قابل دیدنه!
مثل این میمونه که در یک چت، یهو قلبت بیوفته وسط لوزوالمعده‌ات و دیگه باید رگبار اشعار، متن‌ها و حدیث‌های شِیرشده در اینستا یا چت‌جی‌بی‌تی یا حتی گوگل بنده‌خدا را بین این دو نوگل نوشکفته ببینی و سعی کنی با پفیلا از این نمایه‌ به اون نمایه بریPopcorn
این حس‌ها تا نامزدی هم گویا پیش میره و چند نمونه ازدواج هم دیده شده در این کاپل‌ها ولی خب پایان اکثرشون خوب نیست!
و موارد هرچی جلوتر میره، خلاقانه‌تر و جذاب‌تر میشه، مثل اینکه اسم عشقت رو توی بیو یا درباره‌ی خودت بنویسی و به‌به0c9027_25105
قصد طومار نوشتن ندارم ولی خواستم از این تریبون به کاپل و قناری‌های رنگی خودم تبریک بگم رابطشون رو و بگم مرسی که هستین، امیدوارم رابطتون تا ابد و دهر، به خوبی و خوشی پیش بره و صندلی وی‌آی‌پی مراسمتون رو برای من بذارین (وگرنه شیرینهایی که بدون من میخورین رو حلالتون نمی‌کنم:گریه:)
@مانـدِگـار؛مانـدِگـار؛ عضو تأیید شده است.
@FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است.

عقب
بالا پایین