.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/22/26 #1 به نام ِخالق ِانسان که آغوش، تنها پناه ِامن اوست ❤️🌿 آغوشِ تو دلچسب ترین حلقه دنیاست زین حلقه مَکُن رحم به من تنگ تَرَش کن :)"
به نام ِخالق ِانسان که آغوش، تنها پناه ِامن اوست ❤️🌿 آغوشِ تو دلچسب ترین حلقه دنیاست زین حلقه مَکُن رحم به من تنگ تَرَش کن :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/22/26 #2 جغرافیای کوچکِ من بازوانِ توست ای کاش تنگتر شود این سرزمین به من! :)" علیرضا بدیع
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/22/26 #3 در چشم های خستهی مردی نگاه کرد، نزدیک ظهر بود بغل اختراع شد :)" حامد عسگری -
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 3/26/26 #4 هنوزم "بوی آغوشِ تو" را پیراهنم دارد ازاندوهی که من هرروز میپوشم چه میدانی؟ هادی_افرو
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 4/18/26 #5 مثل یک شعر مرا تنگ در آغوش بگیر که هوای غزلم سخت شبیه تن توست :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 5/20/26 #6 شبیه ماه و دریاییم ، تو را در سینهام دارم . . تو از آغوش من دوری ولی من دوستت دارم! :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 5/23/26 #7 زیر ابری که پر از بارقهی دلتنگیست چتری از بوسه و آغوش تو را میخواهم :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 5/23/26 #8 تا حریمِ گرمِ آغوشِ تو تنپوشِ من است، بیخودی دلواپسِ سوزِ زمستان نیستم :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 5/23/26 #9 تا صحبتِ آغوشِ تو شُد، مَرجعِ مان گفت: هر گونه گناهی که مَحال است، حلال است! :)"
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر رسمی هنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه محبوب نوشتهها نوشتهها 3,287 پسندها پسندها 22,498 امتیازها امتیازها 813 سکه 315 6/2/26 #10 - مرا هنگام ِ رفتن در بغل کردی ولی این کار ، دقیقا مثل بسماللہ ِ یک قصاب میماند :)"