اخبار اخبار سیاسی ۲ و ۳ فروردین ۱۴۰۵

♦️کشف ۲ هزار قبضه سلاح سرد از مخفیگاه اراذل و اوباش

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان فارس:
🔹ماموران انتظامی، فردی را که اقدام به تهیه و توزیع گسترده انواع سلاح سرد در شیراز می‌کرد، شناسایی و دستگیر کردند. از این فرد بیش از ۲هزار و ۷۶ قبضه سلاح سرد شامل چاقو، قمه، شمشیر و تبر کشف شد.

♦️عصبانیت و افشاگری خبرنگار کانال ۱۴ اسرائیل: مقامات ارتش از ما می‌خواهند از شکست پدافند هوایی در برابر ایران سؤالی نپرسیم؛ دیگر گذشت آن زمان؛ اگر لازم باشد فریاد می‌زنیم که چرا پدافندها نمی‌توانند جلوی موشک‌های ایران را بگیرند

«هیلل بیتون روزن»، خبرنگار امور نظامی کانال ۱۴ اسرائیل:
🔹مقامات باید آنچه در دیمونا و عراد رخ داد را برای مردم توضیح دهند؛ پدافندهای هوایی اسرائیل شکست خوردند!
🔹من توضیحات مقامات ارشد ارتش را قبول نمی‌کنم؛ اینکه ما را به جلسات توجیهی دعوت می‌کنند و می‌گویند این یک «اشتباه محاسباتی» بوده و دیگر سؤالی نپرسید؛ این قابل پذیرش نیست!
🔹اگر لازم باشد فریاد می‌زنیم و هَوار می‌کشیم؛ مردم باید دقیقاً بدانند علت اینکه موشکها رهگیری نشدند، چه بوده است؟!

♦️ حیله ترامپ برای کشف کردن محل حضور مقامات ارشد ایران

🔹 ترامپ در حالی با مصاحبه های متعدد در موضوع مذاکره طی ساعات گذشته، تلاش کرده تا شکست خود در حمله به زیرساخت های حیاتی ایران را جبران کند که یک برنامه تروریستی موازی را تعقیب می کند.
🔹 این برنامه شامل جمع آوری گسترده داده ها و اطلاعات درباره نقل و انتقال مقامات ارشد کشور است که بعد از خدعه مذاکراتی ترامپ، در حال گفت و شنود برای تصمیم گیری در این زمینه هستند.
🔹 بخش دیگری از این طراحی، بر تخریب شخصیت ها و ایجاد شکاف سیاسی طراحی شده تا اختلافات داخلی را افزایش دهد.

♦️ترامپ خوک زرد: قیمت نفت به محض انجام توافق، مثل سنگ سقوط خواهد کرد؛ حدس می‌زنم امروز هم همینطور است

🔹حالا، ما یک فرصت بسیار جدی برای انجام توافقی داریم که هیچ تضمینی نمی‌دهد. من هیچ تضمینی نمی‌دهم. نمی‌خواهم یک یا دو هفته دیگر بیایم و شما بگویید، «اوه، شما گفتید…»
🔹من چیزی نگفتم. فقط می‌گویم ما در آستانه یک امکان واقعی برای انجام توافق هستیم و فکر می‌کنم…
🔹اوه، اگر من یک آدم شرط‌بند بودم، روی آن شرط می‌بستم. اما باز هم، من هیچ تضمینی نمی‌دهم

♦️اینترنشنال دروغ بزرگ خود درباره قالیباف را فوراْ پاک کرد

🔹شبکه اینترنشنال که به عنوان بازوی رسانه‌ای موساد اسرائیل فعالیت می‌کند در آخرین تلاش برای ایجاد شکاف سیاسی و اجتماعی در داخل در دروغ بزرگی گفت که کانال ۱۱ اسرائیل گزارش کرده آن فردی از ایران که با آمریکا در حال مذاکره است، محمدباقر قالیباف است
🔹اینترنشنال به دروغگویی عادت دارد، مثلاْ سال ۱۴۰۱ می‌گفت همه مقامات ایران به ونزوئلا گریخته‌اند و قاعدتا الان باید آقای قالیباف هم طبق گفته اینترنشنال از چند سال پیش ونزوئلا باشد!
🔹با این حال سطح دروغ به اندازه‌ای بود که خود اینترنشنال هم نتوانست آن را تحمل کند و بلافاصله دروغ بزرگ خود را پاک کرد. ظاهرا تحریریه اینترنشنال و موساد به این جمع بندی رسیدند که دروغ در این سطح بیش از آنچه تصور می کنند در حلقوم گوینده گیر می‌کند./ تسنیم

♦️چند نکته در مورد اظهارات یک بیمار/بازی جنگ روانی ترامپ را نخوریم!

اول: تهدید و فرصت ۴۸ساعته ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز با واکنش یکپارچه و قاطع جمهوری اسلامی مواجه شد
دوم: کشورهای منطقه از ترس واکنش ایران تلاش کردند با "التماس" نظر او را تغییر دهند
سوم: فارغ از التماس برخی کشورهای منطقه، ترامپ به این جمع‌بندی رسید که جمهوری اسلامی بنا ندارد در مقابل تهدیدهای او عقب‌نشینی کند
چهارم: ترامپ به یک باره عصر امروز تغییر موضع می‌دهد و مجدد از مذاکره حرف میزد آنچه مشخص است این است که در داخل هیچکس دنبال آتش‌بس نیست
پنجم: پس از اظهارات بی‌پایه و اساس ترامپ که احتمالا اهداف گوناگونی مثل کاهش قیمت نفت و برهم زدن اتحاد ملی را دارد به یکباره یک رسانه اسرائیلی مدعی می‌شود مذاکره آمریکا با قالیباف در جریان است!
ششم: مشخص است که قالیباف این روزها فرمانده میدان است و مدیریت دیپلماسی برعهده دیگران است اما چرا نام قالیباف مطرح می‌شود؟ دو علت مشخص وجود دارد، یک ترور شخصیت او در نگاه مردم و دوم تلاش برای واکنش و تحرک توسط رئیس مجلس و احتمالا تلاش برای ترور فیزیکی
آخر: در مقابل جنگ روانی ترامپ باید مراقبت کرد که اتحاد ملی که حقیقتا رمز پیروزی این روزهای کشور است خدشه‌دار نشود.

♦️واکنش پایگاه عبری والا به عقب‌نشینی رئیس جمهور آمریکا: بیانیه دراماتیک ترامپ

والا نوشت:
🔹رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به مدت ۵ روز اولتیماتوم به ایران را متوقف می‌کند؛ ایران پیروزی را جشن می‌گیرد، اسرائیل سکوت می‌کند.

تناقض ترامپ در ۵ دقیقه

ترامپ: من آیت‌الله را به رسمیت نمی‌شناسم

ترامپ ۵ دقیقه بعد: من می‌خواهم به همراه آیت‌الله بصورت مشترک هرمز را کنترل کنیم

♦️عقب‌نشینی ناو جرالد فورد آمریکا به «کرت» یونان

خبرگزاری فرانسه:
🔹ناو هواپیمابر یو.اس.اس جرالد آر فورد پس از آتش‌سوزی بزرگی که در ۱۲ مارس رخ داد و به فضاهای مسکونی و سیستم تهویه آسیب رساند، برای تعمیر به کرت، یونان رسید.
🔹این ناو هواپیمابر دست‌کم به یک هفته تعمیر نیاز دارد و ناو هواپیمابر یو.اس.اس جورج اچ. دابلیو بوش جایگزین آن خواهد شد.

♦️ زخم جنگ/ مادر و جنین چه تهدیدی برای آمریکا داشته به این منطقه حمله کردند!؟

🔹 گزارش از محل حمله امروز تروریست های آمریکایی-صهیونیستی به یک ساختمان پزشکان در شرق تهران که منجر به آسیب به این ساختمان تجاری، ساختمان های مسکونی مجاور و مدرسه و کودکستان کنارش شد.

عقب
بالا پایین