اخبار اخبار سیاسی ۲ و ۳ فروردین ۱۴۰۵

♦️المیادین به نقل از دیده‌بان سوریه نوشت: پایگاه نظامی آمریکا در منطقه خراب الجیر در استان الحسکه سوریه با پهپاد مورد حمله قرار گرفت. شش پهپاد به این پایگاه نظامی حمله کردند.

♦️گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و‌عمان

🔹در ادامه رایزنی های روز جاری سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، وی با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان تلفنی گفتگو کرد.
‌🔹در این تماس طرفین در خصوص آخرین تحولات منطقه ای متعاقب تجاوز وحشیانه آمریکا- صهیونیستی به کشورمان تبادل نظر کردند. دو وزیر همچنین تحولات مرتبط با تنگه هرمز را بررسی و بر تداوم رایزنی ها بین دو کشور توافق کردند.

♦️ محسن رضایی: آمریکا و اسرائیل ۴۷ سال است مقابل ایران هستند

🔹دشمنان ایران به‌ویژه آمریکا و اسرائیل، ۴۷ سال است که در مقابل ملت ایران ایستاده‌اند و تلاش می‌کنند تا به اهداف خود برسند.
🔹 وی افزود: این دشمنی‌ها هرگز نتوانسته است عزم و اراده ملت ایران را تضعیف کند و ما به‌عنوان یک ملت مقاوم، به راه خود ادامه خواهیم داد.
🔹 رضایی تأکید کرد: باید با وحدت و همدلی، به‌ویژه در شرایط کنونی، به مقابله با این تهدیدات بپردازیم.

♦️ سعید جلیلی: قدرت ایران، آمریکا را پای میز واقعیت‌‌ها نشاند

🔹 سعید جلیلی در صفحه شخصی خود پیرامون مواضع جدید ترامپ نوشت: اول گفتند «تنگه هرمز باید باز شود.» بعد گفتند: «من کشتی‌ها را بیمه و اسکورت می‌کنم.» حالا می‌گویند: «من حاضرم آن را به طور مشترک با ایران مدیریت کنم.»
🔹 این تعریف عقب نشینی است: قدرت ایران، آمریکا را پای میز واقعیت‌‌ها نشاند.

♦️ مقاومت عراق: آمریکا و ناتو را از پایگاه ویکتوری بیرون کردیم

🔹 گروه مقاومت عراقی «سرایا أولیاء الدم» اعلام کرد که آمریکا و ناتو تحت ضربات مقاومت، تمامی نیروهای خود را از پایگاه ویکتوری در نزدیکی فرودگاه بغداد خارج و به اردن منتقل کرده است.

♦️افشاگری خبرنگار کانال ١۴ اسرائیل: مقامات ارتش از ما می‌خواهند از شکست پدافند هوایی در برابر ایران سؤالی نپرسیم؛ دیگر گذشت آن زمان!

🔹اگر لازم باشد فریاد می‌زنیم که چرا پدافندها نمی‌توانند جلوی موشک‌‌های ایران را بگیرند.

عقب
بالا پایین