ش شادی ی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 10 پسندها پسندها 29 امتیازها امتیازها 13 سکه 4 جمعه ساعت 23:14 #41 منم هستم ولی نیاز به آموزش دارم
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,247 پسندها پسندها 6,585 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,335 دیروز ساعت 13:47 #42 شادی ی گفت: منم هستم ولی نیاز به آموزش دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود وگلم باهام مکالمه بزنید .
شادی ی گفت: منم هستم ولی نیاز به آموزش دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و درود وگلم باهام مکالمه بزنید .
serena مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر همراه مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی داوری داوری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,247 پسندها پسندها 6,585 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,335 دیروز ساعت 13:48 #43 spideh26 گفت: میتونم درخواست آمادگی کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود گلم قبلا ازتون تست گرفته شده
spideh26 گفت: میتونم درخواست آمادگی کنم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود گلم قبلا ازتون تست گرفته شده