جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/1/26 #761 چیزی نیست فقط میخوام ببینم تهش چی میشه.. همیشه این جمله به فنام داده..
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/1/26 #762 می پرسید: ولی آخر این همه رنج برای چیست؟ و ندا جواب میدهد: دلیلی نیست، برای هیچ! و همین ..
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #763 خدایا درسته هممون نیاز به تجربه سخت داریم واسه اشتباه کمتر اما به جان خودم یه چهارتا تجربه خوبم نیازمونه ها..
خدایا درسته هممون نیاز به تجربه سخت داریم واسه اشتباه کمتر اما به جان خودم یه چهارتا تجربه خوبم نیازمونه ها..
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #764 باید برای چشم هایش شعر بنویسم گم کرده ام از صبح خودکار سیاهم را🫠
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #765 ای لحظات خوش که هنوز از راه نرسیدهاید ، آیا نميشود راه کوتاهتری را در پیش بگیرید ؟ قبل از اینکه دلهایمان فرتوت شوند ؟
ای لحظات خوش که هنوز از راه نرسیدهاید ، آیا نميشود راه کوتاهتری را در پیش بگیرید ؟ قبل از اینکه دلهایمان فرتوت شوند ؟
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #766 راستش من از اعتماد کردن نمیترسم از نا امید شدن میترسم از اینکه ادم باور کنم و بهم ثابت کنه که اشتباه کردم خیلی میترسم.
راستش من از اعتماد کردن نمیترسم از نا امید شدن میترسم از اینکه ادم باور کنم و بهم ثابت کنه که اشتباه کردم خیلی میترسم.
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #767 ای غم چه کنم رحم کنی بر منِ خسته؟ پا پس بکشی از تن این قلب شکسته ؟ ای غم چه کنم باز کنی راه خوشی را ؟ براین دل خون از غم و این طالعِ بسته...
ای غم چه کنم رحم کنی بر منِ خسته؟ پا پس بکشی از تن این قلب شکسته ؟ ای غم چه کنم باز کنی راه خوشی را ؟ براین دل خون از غم و این طالعِ بسته...
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #768 دلم یه اتاق عایق صدا میخواد که اگه نصف شب خواستم واسه خودم بخونم کسی کاریم نداشته باشه..
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #769 روانشناسا میگن : کسی که قبل از خواب بهش فکر میکنی یا باعث خوشحالیته ، یا باعث دردات !
جهنم مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,987 پسندها پسندها 27,225 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,434 7/2/26 #770 دلم میخواد اندازه یه دریا اشک بریزم.