:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #841 لازمه یکی حواسش بهت باشه مخصوصا وقتایی که خودت دیگه حواست به خودت نیست .
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #842 زندگی اصلا آسون نیست با قلبی که خیلی حساسه، با ذهنی که بیش از حد فکر میکنه، با چشمی که همهچیزو چک میکنه، با دلی که برا همهچیز میسوزه:)
زندگی اصلا آسون نیست با قلبی که خیلی حساسه، با ذهنی که بیش از حد فکر میکنه، با چشمی که همهچیزو چک میکنه، با دلی که برا همهچیز میسوزه:)
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #843 اینکه دوستش داری ولی دیگه نمیخوایش، قدرتمندانه ترین و غم انگیز ترین تصمیمه.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #844 حالِ این روزاتو با یه ایموجی بگو، ببینم واقعا «لبخند» میزنی یا فقط اداشو درمیاری:))
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #845 «نوشته بود: مامان.. نه بیرون رفتم، نه با دوستام تفریح کردم، نه عاشقی کردم، نه زندگی کردم، ازم راضیای دیگه؟» اگه بود شاید
«نوشته بود: مامان.. نه بیرون رفتم، نه با دوستام تفریح کردم، نه عاشقی کردم، نه زندگی کردم، ازم راضیای دیگه؟» اگه بود شاید
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #846 منطقيه فقط لحنش تنده!:) اينكه به مردم بدى كنى واز خدا طلب بخشش كنى، مثل اينه كه بشاشى تو شلوارت، پيرهنتو عوض كنى! - جورج کارلین
منطقيه فقط لحنش تنده!:) اينكه به مردم بدى كنى واز خدا طلب بخشش كنى، مثل اينه كه بشاشى تو شلوارت، پيرهنتو عوض كنى! - جورج کارلین
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #847 چیست شب؟ لحظهای که خورشید برای فکر کردن مینشیند.»
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #848 خوبم فقط یکم دلم میخواد داد بزنم،یکم دلم تنگ شده،یه ذره دلم گریه میخواد،یکم حس میکنم از خودم بدم میاد ولی خوبم تو نگرانم نباش
خوبم فقط یکم دلم میخواد داد بزنم،یکم دلم تنگ شده،یه ذره دلم گریه میخواد،یکم حس میکنم از خودم بدم میاد ولی خوبم تو نگرانم نباش
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #849 چرا تو؟ چرا تنها تو از میان تمامی ادم هایی که میشناسم و نمی شماسم چرا تنها چهره تو درمیان تمامی انسان ها به چشمان من امد چرا بزرگترین اشتباه زندگی ام دلبستن به کسی بود که دلش هرگز برای من نخواهد بود چرا آن یک نفر تو بودی..
چرا تو؟ چرا تنها تو از میان تمامی ادم هایی که میشناسم و نمی شماسم چرا تنها چهره تو درمیان تمامی انسان ها به چشمان من امد چرا بزرگترین اشتباه زندگی ام دلبستن به کسی بود که دلش هرگز برای من نخواهد بود چرا آن یک نفر تو بودی..
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,574 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 7/13/26 #850 میگفت تو برام مهمی ولی من نقش مداد رنگی سفید رو داشتم توی زندگیش،همیشه.