مشاوره‌ پایان‌یافته مشاوره رمان | Taraneh

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
تمام هوش مصنوعی های خارجی تو یه پلتفرم ایرانی
بعضیاشون اشتراکی‌ان

لینک ذخیره سازیش نمیدونم کجاشه ولی اسمش دوناست
  • حتما پیداش میکنم، اینارم نُت برداری کردم، ممنونم.
  • ایده خفنی شد حقیقتا و جون میده برای تاریخی نوشتن

• ذخیره کردم همشون رو.
  • میشه لینک ذخیره سازی اون هوش‌مصنوعی رو اشتراک بزاری برام؟
اگه می‌خوای خیلی اساطیری تر باشه
اولین داستان حماسی جهان داستان گیلگمشه
که برای همین گیلانه

### داستان گیلگمش: حماسه باستانی سومر

حماسه گیلگمش، یکی از قدیمی‌ترین آثار ادبی جهان (حدود ۴۰۰۰ سال پیش، از تمدن سومر و بابل باستان)، داستان زندگی گیلگمش، پادشاه نیمه‌خدای شهر اوروک را روایت می‌کند. این داستان نه تنها ماجراجویی‌های حماسی دارد، بلکه به سؤالات عمیقی درباره مرگ، دوستی، و معنای زندگی می‌پردازد. من خلاصه‌ای کامل اما مختصر از آن برات می‌گم، بر اساس متن اصلی اکدی (نسخه استاندارد).

#### بخش اول: گیلگمش و انکیدو، دو دوست ابدی
  • گیلگمش، دوسوم خدایی و یک‌سوم انسانی، پادشاه قدرتمند اما ستمگری است که مردم اوروک از او شکایت دارند. خدایان برای مهار او، انکیدو را می‌سازند: مرد وحشی و مومیش که با حیوانات وحشی زندگی می‌کند.
  • انکیدو با معشوقه‌ای به نام شام-hat آشنا می‌شود، تمدن را می‌آموزد و به اوروک می‌رود. او و گیلگمش در مبارزه‌ای تن‌به‌تن روبرو می‌شوند، اما دوستی عمیقی بین‌شان شکل می‌گیرد.
  • آن‌ها با هم به جنگ هومبابا (نگهبان جنگل سدر) می‌روند و او را شکست می‌دهند. بعد، ایشтар (الهه عشق) عاشق گیلگمش می‌شود، اما او رد می‌کند. ایشتار خشمگین، گاوی از آسمان را می‌فرستد که آن‌ها آن را هم می‌کشند.

#### بخش دوم: مرگ انکیدو و جستجوی جاودانگی
  • خدایان انکیدو را به خاطر کشتن گاو مجازات می‌کنند و او بیمار می‌میرد. گیلگمش، ویران از غم، به جستجوی جاودانگی می‌رود.
  • او به اوتنپیشتیم (تنها انسان جاودان، شبیه نوح در طوفان) می‌رسد. اوتنپیشتیم داستان طوفان بزرگ را برایش تعریف می‌کند: خدایان جهان را با سیل نابود کردند، اما اوتنپیشتیم با ساخت کشتی و نجات حیوانات، نجات یافت و جاودان شد.
  • اوتنپیشتیم به گیلگمش می‌گوید جاودانگی ممکن نیست، اما از گیاهی در بستر دریا حرف می‌زند که جوانی می‌بخشد. گیلگمش گیاه را پیدا می‌کند، اما مار آن را می‌دزدد!

#### پایان: پذیرش مرگ و میراث
- گیلگمش خسته و ناامید به اوروک برمی‌گردد. دیوارهای باشکوه شهر را می‌بیند و می‌فهمد که میراث ابدی از طریق کارهای بزرگ (نه جاودانگی بدن) به دست می‌آید. داستان با توصیف شکوه اوروک تمام می‌شود.

این حماسه حدود ۳۰۰۰ خط دارد و موضوعاتش مثل دوستی، ترس از مرگ، و هویت انسانی، هنوز هم تازه‌ست. اگر بخوای جزئیات بیشتری از یک بخش خاص (مثل طوفان یا مبارزه‌ها) یا نسخه کامل‌تر بشنوی، بگو! 📜✨

اگه می‌خوای خیلی اساطیری تر باشه
اولین داستان حماسی جهان داستان گیلگمشه
که برای همین گیلانه
  • دقیقا میخوام حماسی و شاعرانه مدل بنویسم، همین استفاده از ادبیات غنیِ پارسی قدیم.

• دقیقا میخوام حماسی و شاعرانه مدل بنویسم، همین استفاده از ادبیات غنیِ پارسی قدیم.
برای اساطیری تر به نظرم تا گیلگمش هم میتونی عقب بری
بازم هرکدوم که مد نظر خودته
کدوم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
ترکیبشون سخت میشه
چون گیلگمش داره تا حضرت نوح میره عقب
دوسوم خدا و یک سوم انسانه که یه الهه عاشقش میشه و بهش غضب می‌کنه
دوست صمیمیش که یه انسان حیوان‌نماست میمیره
بعدشم میره دنبال گیاه جاودانگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین