-Taraneh
مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
@حیات۰در چند روز گذشته بعضی از سال اولیها از درد معدهی ناشی از معجون تعفن، خونریزی شدید ناشی از حملهی خونآشامها و موارد اینچنینی به قلعه شکایت کردن!
علاوه بر این ما متوجه شدیم بعضی از جادوگران یا گرگینهها و حتی خونآشامها بلد نیستن چطور از قدرتهاشون استفاده کنن و خیابان ساگویچ هم که بارها گفته شد مکان بی طرفیه دچار هرج و مرج شده!
مسئولیتهای مهمی که نادیده گرفته شده بود حالا باید بین قبایل تقسیم بشه
(بیمارستان، ادارهی پلیس، دانشگاه، دفتر روزنامه)هر قبیله میبایست مسئولیت یکی از این مشاغل مهم را به عهده بگیرد!
با شما موافق هستیمهمینطور بنده یک پیشنهادی دارم:
از اونجایی که تمام این دنیا و اتفاقاتش پیرو نوشته های ما و با خلاقیت های ما شکل میگیره، میخوام یک قاعده وضع کنیم که هرکس زودتر متنی رو نوشته باشه قواعد و وقایع متن اون فرد نباید داخل متن های اینده نقض بشه. به این شرط که هر کسی زیاد تو متنش از حد اختیاراتش تجاوز نکنه و از دیپران تفسیر ها و عاقبت های جزئی و دقیق ارائه نده.
مثلا من اگر اومدم نوشتم که در گذشته گرگینه ها انسان هارو سلاخی میکردن «مثلا» دیگه بعدا یکی نباید بیاد تو متنش بگه نه اقا ما کلا اصلا مثلا توی یه جزیره دیگه زندگی میکدیم تا حالا انسان هم ندیدیم.
ولی مثلا من نمیتونم بیام بگم اقا من زدم فلانیو در گذشته مثلا جادو خوندم ضعیف کردم الان مجبوره تحت اثر جادو ازم اطاعت کنه.
اگر هم واقعهی مشترکی بود که گروه ها و افراد زیادی توش دخیل بودن باید با هماهنگی هم نوشته شه. و برای اینکه بتونیم طرف مقابلو قانع کنیم که شرایط بیشتر به نفع ما و اونطوری که ما میخوایم نوشته شه از امتیازات و برتری هایی که توی ساگ ویچ های چالش ها بدست اوریم استفاده میکنیم یا توافق میکنیم با دادن امتیاز.
منعت های این کار:
1. همه مجبور میشن برای سازگاری بهتر متن های همدیگه رو بخونن. اینطوری جنبه اجتماعی این تالار تقویت میشه
2. بی نظمی و دو گانگی و تنقض شکل نمیگیره کل تالار تبدیل به یک روایت پیچیده ولی یکپارچه میشه.
3. حس رقابت برای زودتر از بقیه نوشتن برای اینکه بیششتر به نفع خودت بنویسی تقویت میشه « بازم میگم به شرطی که زیاده روی نشه و از حد اختیارات عقلانی فرد خارج نباشه»
4. امتیاز ها و جایگاه های اجتماعی و خیابان ساپ ویچ به شدت با ارزش تر میشن
اگر ما و اهل قبیله مان را تنها بخاطر اینکه از جادوی سیاه و در نگاه شما ممنوعه استفاده میکنیم، بد ذات نپندارید ما پیشنهاد مهربانانهی مدیریت بیمارستان و قبول مسئولیت سلامتی بیگناهان را به شما میدهیم.
برای کسانی که فکر میکنند شاید این جایگاه برای جادوگران سفید پوش مناسب تر باشد باید بگویم آنها متحدان مایند و کار کردشان در بیمارستان مانعی ندارد.
زدن تاپیک و افتتاح بیمارستان و ادراه پلیس و هر اسمی که روی این مراکز قرار میدید و قوانین اون به عهده خودتونهما گرگ ها مسئولیت ادارهی پلیس رو به عهده میگیریم و کسانی که به قانون پایبند نباشن با اتحاد و وفاداری که گله گرگ دارن وضعیت رو سامان میدن و عدالت رو اجرا میکنن
از رعفت هوشمندانه شما متچکریم پیشنهاد میکنم این قانون را در قابل افرینش تدریجی ای بنویسید که بعد از افریده شدن نمیتوان قواعد آنرا به سادگی تغییر دادبا شما موافق هستیم
در غالب سلسله قوانینی به تابلوی قوانین قلعه اضافه خواهد شد
همچنین دیگر سران وظیفه دارند از اجرای این موضوع در متن ها و... اعضای قبیلهشان مطمئن شوند
به عنوان یکی از سران قبایل حق وتو و حق قانونگذاری محدود داریداز رعفت هوشمندانه شما متچکریم پیشنهاد میکنم این قانون را در قابل افرینش تدریجی ای بنویسید که بعد از افریده شدن نمیتوان قواعد آنرا به سادگی تغییر داد