اطلاعیه آموزش زنده‌ ماندن در قلعه بلک‌استون| پرسش و پاسخ

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

-Taraneh

مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
1,236
پسندها
پسندها
9,743
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,112

نور​

این ساب متعلق به مدیریت تالار
تمام اطلاعیه‌ها، قوانین، آموزش‌های کار با تالار و..‌. در این ساب ارسال می‌شه
میدان نبرد محل تمام چالش‌هاییه که یا توسط رهبران و اعضای قبایل تدارک دیده میشه یا توسط مدیر تالار
این چالش‌ها میتونن شامل مسابقات نویسندگی، بازی ها(رول‌پلی، مافیای جادویی، بازی با کلمات و...)، دوئل‌ها و هرنوع ایده‌ی سرگرم‌کننده و پرچالش دیگه‌ای باشه
این ساب‌ها مخصوص به هر خاندان به صورت جداگانه است
فقط آثاری با موضوع همون قبیله در این مکان ها بارگزاری می‌شن و این آثار می‌تونن شامل رمان، داستان، دفتر خاطرات، تاریخچه‌های خانوادگی و... باشن
پستوی وحشت مخصوص به آثار با ژانر ترسناک به عنوان ژانر اصلیه می‌تونه شامل دلنوشته، وان‌شات، داستان، رمان و... باشه
یا حتی تاپیک‌هایی با چند خطی‌های ترسناک یا عکس‌ها و موسیقی‌های ژانر وحشت و... هرچیزی که بتونه ترس رو القا کنه!
خیابان ساگ‌ویچ محل کنار هم قرار گرفتن تمام قبایله با داستان پردازی‌های خاص!
درخواست می‌دین یه مغازه بهتون تعلق می‌گیره، طبق مثال یه کافه رستوران حالا باید با اعضای خود تالار(خون‌آشام‌ها، گرگینه‌ها و جادوگران) و متناسب به شغلی که انتخاب کردین شروع کنید
« ترآ پشت اجاق در حال درست کردن سس خون بود و من هم داشتم نوشیدنی ها رو آماده می‌کردم که نازی وارد شد (نازی عضو تیم خون‌آشام )و....»
برای افزایش خلاقیت و بالا برد تجربه‌ی نوشتن روش جالب و مفرحی طلقی می‌شه که امیدوارم ازش حمایت کنید
اگه کاربری اشتباهی کنه، اگه اثری خارج از موضوعات تالار باشه، محتوای مثبت هیجده داشته باشه، محتوای سیاسی و درکل مرتکب نقض قوانین سایت بشه به اینجا منتقل میشه
اخطار به کاربرها‌ی هر قبیله و بررسی آثارشون از این لحاظ توسط رهبر قبیله انجام میشه

در کافوارتز محدودیت ایده نداریم هرچیزی رو می‌تونیم با همدیگه پیش ببریم و از هر ایده‌ای که باعث جذابیت تالار و ارتقای قلممون بشه استقبال می‌کنیم
کافوارتز یه خانواده‌ی بزرگ از دشمنان خونیه!
اگه سوالی بود، هر زمانی، زیر همین پست بپرسید

نوع عملکرد خیابان ساگ‌ویچ:
رول‌پلی (Role-Playing) یعنی نقش بازی کردن! تو و من نقش‌های خیالی (مثل شخصیت‌های فیلم، تاریخ یا داستان‌های تخیلی) رو بازی می‌کنیم و تا سناریو های جالبی بسازیم. مثلاً "من جادوگرم، تو گرگینه‌ای! من فروشنده‌ام تو خریداری! من قربانی‌ام تو ظالمی و...".

عقب
بالا پایین