مناسبت روز سمپاد مبارک 🌱

نه تورو خدا داری نفرینم می‌کنی.
همون تیزهوشان خودمونه. من سر همین آزمونای تیزهوشان اونقدر استرس کشیدم آخرش بابام گفت بابا تو هرچی می‌خوای بشی همین مدرسه معمولیم می‌تونی بشی. نمخواد اینقدر درس بخونی. منم از خدا خواسته گفتم چشم smilies
وای یادم نیار توروخدا. تا وقتی نتایج بیاد افسردگی مزمن گرفته بودم.

وای یادم نیار توروخدا. تا وقتی نتایج بیاد افسردگی مزمن گرتفه بودم.
من داشتم کچل میشدم رسما، اخه استرسم همینطوریم خیلی بالاست. تشنج داشتم و ... کلا بهم نساختTea
برای همین دمت گرم واقعااااااااا

من داشتم کچل میشدم رسما، اخه استرسم همینطوریم خیلی بالاست. تشنج داشتم و ... کلا بهم نساختTea
برای همین دمت گرم واقعااااااااا
واقعا رقابت بالاس. همین الانشم واس یه کارنامه ساده یه استرسی میکشیم. :گریه:
چاکر شما.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
واقعا رقابت بالاس. همین الانشم واس یه کارنامه ساده یه استرسی میکشیم. :گریه:
چاکر شما.
ولی تیزهوشان یه خوبی داره. درس خوندنت اصولی میشه، حتی اگه رقابت باشه بازم باهم درس می‌خونید بچه ها توی یک سطحن من قبول نشدم ولی سختیش بنظرم همون آزمونه چون بعدش از درس خوندن واقعا یه چیزی میفهمی، این معلمای مدرسه عادی هیچییییییی بارشون نیست.

ولی تیزهوشان یه خوبی داره. درس خوندنت اصولی میشه، حتی اگه رقابت باشه بازم باهم درس می‌خونید بچه ها توی یک سطحن من قبول نشدم ولی سختیش بنظرم همون آزمونه چون بعدش از درس خوندن واقعا یه چیزی میفهمی، این معلمای مدرسه عادی هیچییییییی بارشون نیست.
اره واقعا از این نظر که به ها تو یه سطحن و دبیرا واقعا خیلی راضی ایم.
یدونه ان. گللل.

• cool
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
روزتون مبارک!
استعداد‌های درخشانی که همیشه باید جلوتر از دیگران باشین و از خیلی از خواسته‌هاتون بکاهین؛ اما آخر سر مدیر و مدبر و الباقی با گفتن:«فرار مغزها»، «شما تیزهوش نه! باهوشین»، «نمره‌های درخشانتون ۲ بدون صفره»، «پس سال پیش چی یاد گرفتین؟!»، «شما بدترین ورودی هستین» و... خطابتون کنن. :گریه:
در نهایت مهم اینه هیچ‌کس جز خودتون تلاش‌های بی‌وقفه‌اتون رو نمی‌بینه و مطمئنن باشین خیلی زود زود نتیجه‌اش رو می‌بینین در بهترین رتبه‌‌ها جای خواهید گرفت._25se7b

@Tufan

@Majnun
@هویار

پی‌نوشت: پاراگراف بالا به هیچ‌عنوان به قصد توهین یا تمسخر نیست؛ صرفا اون زمان اینجوری به ما تیکه می‌انداختن گفتم بگم یکی هست درکتون کنه.Deldary
مرسیییی عزیزممم t-icon12
ممنونم مدیر دوستت دارمم t-icon12 -118-"{}
این رو به دوتاتون و بقیه افرادی که دارن تلاش می‌کنن که به شماها برسند، تبریک میگم:)
سختی‌های پیش روتون رو از صمیم قلبم درک می‌کنم ولی می‌دونم که دوتاتون می‌تونین به خوبی از پسش بربیاین و موفق‌ترین ورژن خودتون بشین 0c9027_25105 t-icon12
مرسی هیس گلم خیلی ممنونمم -53-؟"_} t-icon12
منم سمپادی پیشکسوتمTea
امیدوارم موفق باشید دوستان، بودن تو سمپاد هم زیباست هم سخته. اما یه راه خیلی عالیه و فرصت عالی‌ای که بهتون اختصاص داده شده.
پس روز شما هم حساب میشه. روزتون مبارک t-icon12
ممنونن t-icon12
bathtub_7njw منی که زدم گوگل تا بفهمم سمپاد چیه!
روزتون مبارک خلاصه!
ای خدا Lagh2
ممنون t-icon12
پس من چییییییییییییییییییییی :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه:
وای روزت مباااارک t-icon12
مچکرم -118-"{}

عقب
بالا پایین