معرفی نویسندگان انجمن معرفی نامه اختصاصی [اقیــانــــــوس]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع نیـــن ⊹
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نیـــن ⊹

مدیر آزمایشی تالار نویسندگان+مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
96
پسندها
پسندها
638
امتیازها
امتیازها
83
سکه
428
به نامِ دادارِ دادآفرین~

سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز انجمن،
@اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است.
زین پس در این تاپیک می‌توانید خود و آثارتان را معرفی کرده و
سوابق، تجارب و تمامی علایق شما در مورد عرصه‌ی نویسندگی را با کاربران به اشتراک بگذارید.

مدیریت تالار نویسندگان.​

به نام سکوتی که فریاد می‌زند
𓆝 𓆟 𓆞 𓆝
من آن آدم کاغذی‌ام؛ کسی که به جای حرف زدن، جمله می‌سازد.
می‌نویسم چون جهان، با همه‌ی صداهایش، گاهی نیاز دارد در سکوت روایت معنا پیدا کند.
اگر در داستان‌هایم رد زخم‌های پنهان، امیدهای کوچک یا شوق پنهان پشت کلمات را دیدی، بدان که آن‌ها را عمداً پخش نکرده‌ام فقط صادقانه کنار هم چیده‌ام.

گاهی فکر می‌کنم نوشته‌هایم، پژواک همان سکوت‌هایی هستند که فریادشان را در دل پنهان کرده‌ایم. من، سونیا بینا، یا همان «ریپر» که رویای واژه‌ها را در سر می‌پرورانم، این‌جا به دنبال کشف همان لایه‌های پنهان احساسیم؛ جایی که تلخی واقعیت با شیرینی یک احتمال گمشده در هم می‌آمیزد.
دلنوشته‌هایم بیش‌تر از عشق می‌گویند؛ عشقی که گاه به تراژدی ختم می‌شود و گاه در تار و پود دغدغه‌های اجتماعی رنگ می‌بازد. اما در داستان‌ها و رمان‌هایم، مرزِ بین ژانرها را شاید با کمی جسارت رد می‌کنم. عاشقانه، ستون اصلی است، اما همیشه در کنارش، گوشه‌ای برای کشف جهانی دیگر یا روایتی نو باز می‌گذارم.
شعرهایم هم در حال‌وهوای فلسفی، تراژدی و عاشقانه شکل می‌گیرند؛ شعرهایی که از عمق فکر، از زخم احساس، و از پیچیدگی بودن می‌آیند.
من این‌جا هستم تا بنویسم، بخوانم و در میان کلمات، ردّی از خودم و شاید بخشی از شما را پیدا کنم.

آسِمون‌دلت‌آبـےِبی‌غم . . .🌊
امضاء: ریپر

آخرین ویرایش:
img_7ede61c9_1779440511.png

مأمن مهر

عقب
بالا پایین