چالش تست خودارزیابی و شناسایی احتمالی تجربه‌ی گس‌لایتینگ

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

HIIIS

مدیر آز تالار علوم+مقاله‌نویس+مترجم آز+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ژورنالیست
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
3,010
پسندها
پسندها
15,042
امتیازها
امتیازها
648
سکه
4,331
دستورالعمل: لطفاً برای هر جمله، میزان موافقت یا مخالفت خود را با انتخاب یکی از گزینه‌ها مشخص کنید:

1: هرگز/اصلاً موافق نیستم
2: به ندرت/کم موافقم
3: گاهی اوقات/تا حدی موافقم
4: اغلب/کاملاً موافقم
5: همیشه/کاملاً موافق هستم

تست خودارزیابی گس‌لایتینگ (Gaslighting Self-Assessment)​

1-من اغلب احساس می‌کنم که توانایی قضاوت خودم را از دست داده‌ام.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

2-دیگران (به خصوص یک نفر خاص) مدام به من می‌گویند که بیش از حد حساس هستم یا احساساتم را اغراق می‌کنم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

3-گاهی اوقات به حافظه‌ام شک می‌کنم و با خودم فکر می‌کنم شاید وقایعی که به یاد می‌آورم، اصلاً اتفاق نیفتاده‌اند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

4-وقتی اعتراضی می‌کنم، طرف مقابل انکار می‌کند که هرگز چنین کاری کرده یا حرفی زده است، حتی اگر مدرک داشته باشم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

5-احساس می‌کنم که اطرافیانم (به خصوص یک نفر خاص) همیشه سعی می‌کنند من را به اشتباه یا دیوانگی متهم کنند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

6-من اغلب احساس گیجی و سردرگمی می‌کنم، انگار که درک درستی از موقعیت‌ها ندارم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

7-وقتی اشتباهی از کسی سر می‌زند، او تقصیر را به گردن من می‌اندازد یا موضوع را منحرف می‌کند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

8-احساس می‌کنم حرف‌ها و کارهای من همیشه کوچک شمرده می‌شوند و مورد توجه قرار نمی‌گیرند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

9-من مجبورم دائماً از دیگران (به خصوص یک نفر خاص) تأیید بگیرم تا مطمئن شوم که درک درستی از واقعیت دارم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

10-گاهی اوقات احساس می‌کنم اگر آن شخص خاص در زندگیم نباشد، نمی‌توانم حتی ساده‌ترین تصمیمات را بگیرم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

11-دیگران (به خصوص یک نفر خاص) سعی می‌کنند مرا از دوستان و خانواده‌ام دور کنند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

12-بعد از بحث یا اتفاق ناخوشایند، طرف مقابل ناگهان رفتار محبت‌آمیز یا هدیه‌ای ارائه می‌دهد که باعث گیج شدن من می‌شود.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

13-من اغلب عذرخواهی می‌کنم، حتی زمانی که مطمئن نیستم تقصیری داشته‌ام.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

14-حتی زمانی که از نظر خودم کاملاً منطقی فکر می‌کنم، دیگران مرا «دیوانه» یا «غیرمنطقی» خطاب می‌کنند.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

15-حس درونی من می‌گوید که چیزی درست نیست، اما نمی‌توانم دقیقاً بفهمم چیست و طرف مقابلم برعکس آن را می‌گوید.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

16-احساس می‌کنم دارم واقعیت را «کشف» می‌کنم، انگار که قبلاً در توهم زندگی می‌کردم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

17-دائماً در حال بحث کردن درباره‌ی اینکه «چه کسی حق دارد» هستم، به جای اینکه مشکل اصلی حل شود.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

18-احساس تنهایی و انزوا می‌کنم، حتی زمانی که در جمع هستم، انگار هیچ‌کس حرفم را نمی‌فهمد.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

19-طرف مقابل (به خصوص یک نفر خاص) داستان‌ها یا اتفاقات گذشته را طوری تعریف می‌کند که انگار من در آن‌ها مقصر اصلی بوده‌ام.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

20-احساس می‌کنم قدرت و اراده‌ام در حال تحلیل رفتن است و دیگر کنترلی بر زندگی‌ام ندارم.
(1 - 2 - 3 - 4 - 5)

تفسیر نتایج (لطفاً توجه داشته باشید که این تست تشخیصی نیست و صرفاً برای آگاهی بیشتر است):​

1-امتیاز کلی 20 تا 40: نشان‌دهنده‌ی احتمال کمِ تجربه‌ی گس‌لایتینگ است. شما احتمالاً درک قوی از واقعیت خود دارید.
2-امتیاز کلی 41 تا 60: ممکن است نشان‌دهنده‌ی تجربه‌ی برخی از تاکتیک‌های گس‌لایتینگ در روابطتان باشد. بهتر است به این احساسات توجه کنید و با یک فرد مورد اعتماد صحبت کنید.
3-امتیاز کلی 61 تا 80: نشان‌دهنده‌ی احتمال بالایی است که شما در معرض گس‌لایتینگ قرار گرفته‌اید. این یک وضعیت جدی است و نیاز به توجه و شاید کمک تخصصی دارد.
4-امتیاز کلی 81 تا 100: بسیار نگران‌کننده است و نشان می‌دهد که شما احتمالاً به شدت تحت تأثیر گس‌لایتینگ قرار دارید. اولویت اول شما باید حفاظت از خودتان و دریافت حمایت باشد.

نکات مهم:

1-این تست صرفاً یک راهنماست. برای تشخیص قطعی و دریافت راهنمایی، مشورت با یک روانشناس یا مشاور بسیار توصیه می‌شود.
2-اگر امتیاز بالایی کسب کردید، نگران نباشید. شناختن مشکل، اولین قدم برای حل آن است.
3-تمرکز اصلی در گس‌لایتینگ، تخریب ادراک واقعیت است. سوالاتی که به این موضوع اشاره دارند، اهمیت بیشتری دارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 3)
عقب
بالا پایین