دفترچه خاطرات [ دفترچه خاطرات HIIIS ]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع حیات۰
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کنافه

موجودی گوگولی که تازه ازدواج کرده و حواسش به دوستاش هست.
مود کتابیش هم خیلی شبیه منه و کلا حرف زدن باهاش حس خوبی می‌ده بهم.​

کاپوچینو

دوستی که آروم‌آروم شروع شد و یک‌بار حتی بابت صداقتش، سرمو داشت به باد می‌داد ولی همچنان دوستیم و به غرغرهام گوش می‌ده و تقریباً هم‌رشته‌ایم و کلی تو نویسندگی کمکم کرد.​

شکلات دبی رو بابت کم‌چت کردن و کم بودن ارتباطمون انتخاب کردم -2-35-

شکلات دبی

آدمی که کم‌کم چتمون و دیدنامون کمتر شد ولی یک روز در سال یادآوری می‌کنیم بهم که کی هستیم.
هرچند مسیرای جدایی داریم و تاحدی با آدم چندسال قبل فرق داریم ولی سعی می‌کنیم این رشته دوستی رو هر چند کم، از بین نبریم.​

کوکی

فردی منفعت‌تر از این آدم تو زندگیم ندیدم. فکر کنین که هروقت سوال داره میاد پیشم و میگه خوبی عزیزم و در غیر این صورت،
کلاً طرف من پیداش نمیشه و جواب درست و حسابی نگیره، یهو محو میشه و این رنگ عوض کردنش برام خنده‌داره:_​

شیرینی گردویی

همون کسیه که باهاش راحتی ولی خب چیزی از خودش بهت نمیگه.
تا دلت بخواد بهت هندونه، خربزه و طالبی میده بابت هرکاری که میکنی:)​

آیس کارامل ماکیاتو

کسی که میشه روش حساب کرد همه جوره و اینکه همون کسیه که خیلی چیزا ازت میدونه.
چه راز، چه خراب‌کاری و چه نحوه چتت در هر حالتی!
کسی که حضورش پررنگ نیس ولی میتونه اثبات کنه که دوست به فاصله فیزیکی و پیامای پشت سر هم نیست،
به ریشه هست!​

موکا

فردی که شاید اگه حضوری همو می‌دیدم موهای هم رو می‌کشیدیم و یکیمون زنده برمی‌گشت خونشون Lagh
ولی خب این اواخر بهم ثابت کرد که گاهی میشه باهاش صادق بود و به عنوان یک آدم گنده‌اخلاق نبینمش.
خلاصه که بهم ثابت کرد که گاهی دوستا می‌تونن باورت نکنن ولی کسی باورت کنه که اول حس می‌کردی باورت نداره:)​

نقل

گاهی در عجبم چرا باهاش دوستم بااینکه می‌دونم تفاوت اخلاقی و سلیقه زیاد دارین ولی خب بهم ثابت کرد که دوست خوبیه و شاید باید هر آدمی رو با همون اخلاقش نگه داشت:)​

آیس تی
آدمی که سهوا آشنا شدیم به واسطه‌ی اون دوستم و متوجه شدم فارغ از فاصله مکانی می‌تونه آدم امن من باشه و سر هر حرفم نخوام به این فک کنم که نظرش درموردم چیه و آیا قضاوتم می‌کنه یا نه؟!
مرسی که هستی آدم امن من:)​

ماکارون
آدمی که فکر نمی‌کردم روزی لا هم دوست بشیم و همچنان این دوستی ادامه پیدا کنه. ازون دوستی‌های خالص که حس بدی نداری و چشم می‌دوزی برای موفقیت و رسیدن به آرزوهاش:)
امیدوارم به آرزوهای قشنگت برسی گل من⚘️​

عقب
بالا پایین