قفسه کتاب [ قفسه کتاب اختصاصی .YEGANEH. ]

2,204
پسندها
پسندها
19,600
امتیازها
امتیازها
763
سکه
32,702
"هو المحبوب"

قفسه‌کتاب جایی است برای کتاب‌هایی که ردّی عمیق در قلبمان بر جا گذاشته‌اند.

❇❇❇

915

❇❇❇

در این بخش می‌توانید تصویری از کتاب محبوبتان، یا فایل صوتی کوتاهی از بخشی از آن را به اشتراک بگذارید و احساسات و تجربه‌تان را درباره‌اش بیان کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید یک معرفی کوتاه نیز برای دیگران بنویسید تا بیشتر با دنیای آن کتاب آشنا شوند.

لطفا قوانین این بخش را رعایت کنید. (
کلیک کنید)

این تاپیک قفسه کتاب اختصاصی @.YEGANEH. می‌باشد، باقی کاربران اجازه‌ی ارسال مطلب در این تاپیک را ندارند.

••مدیریت تـــالار گــــ🎭ـــالری زنـــدگـــی••

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: .YEGANEH.
پرسه خونین

ژانر: جنایی، معمایی، دلهره‌آور
قالب کتاب: سریال صوتی
نویسندگان: پرناز دولتیاری، آذین قاضی میرسعید و لیدا محمودی
کارگردان: امیر زنده دلان
تهیه و تولید: استودیو نوار
گویندگان: با حضور گروهی از بازیگران و گویندگان حرفه‌ای

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
تا حالا شده به همه‌ی آدم‌های یه داستان شک کنی؟
همون لحظه‌ای که مطمئنی قاتل رو پیدا کردی، داستان آروم میاد زیر پات رو خالی می‌کنه و همه‌چیز از نو شروع می‌شه.
پرسه خونین از اون قصه‌هاست؛ پر از راز، آدم‌های خاکستری، گذشته‌هایی که دفن نشدن و حقیقتی که هرچی دنبالش می‌گردی، دورتر می‌شه.

• Like
نظر خودم بعد از شنیدن این کتاب سریالی زیبا
راستش اول فکر می‌کردم این مدل سریال‌های صوتی همون پادکست‌هایی هستن که فقط داستان می‌خونن و چیز خاصی ندارن؛ اما از همون چند دقیقه‌ی اول نظرم کاملاً عوض شد.
صداگذاری حرفه‌ای، موسیقی و افکت‌هایی که دقیق سر جای خودشون بودن، در کنار گویندگی بازیگرهای شناخته‌شده، باعث شد حس کنم دارم یه فیلم رو فقط با گوش‌هام تماشا می‌کنم.
من از اون دسته مخاطب‌های سختگیرم که اگه گویندگی خوب نباشه، خیلی زود اثر رو کنار می‌ذارم. از نظر من گویندگی خوب فقط به صدای قشنگ نیست؛ مهم‌تر از اون، ادای درست کلمات، لحن، حس و باورپذیر بودن دیالوگ‌هاست. خوشبختانه پرسه خونین توی این بخش واقعاً عملکرد خوبی داشت.
از طرف دیگه، فضای معمایی داستان هم به‌خوبی ساخته شده. مدام بین شخصیت‌ها و اتفاق‌ها شک می‌کنی، دنبال سرنخ می‌گردی و هر بار که فکر می‌کنی حقیقت رو فهمیدی، داستان مسیرت رو عوض می‌کنه. حتی وقتی مشغول کار دیگه‌ای بودم، ناخودآگاه تمام حواسم به داستان برمی‌گشت و دلم می‌خواست بدونم قدم بعدی قراره چه اتفاقی بیفته.

اگر به داستان‌های جنایی و معمایی علاقه دارید و دوست دارید اثری بشنوید که تا آخر ذهنتان را درگیر نگه دارد، «پرسه خونین» می‌تواند انتخاب جذابی باشد

• Like
عقب
بالا پایین