نظارت همراه ترجمه رمان ساعت صفر: من اون آدم پروفایلم نیستم | ناظر:malihe

serena

مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
1,022
پسندها
پسندها
5,861
امتیازها
امتیازها
388
سکه
3,691
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 4 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید.
مترجم: @~راوـــی~
ناظر: @malihemalihe عضو تأیید شده است.

سلام وقت بخیر
پارت جدید آپلود شد
پست دهم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
سلام وقت بخیر
پارت جدید آپلود شد
پست دهم
✒️درود بر شما نویسندهٔ عزیز بنده ناظر همراه شما هستم. امیدوارم همکاری خوبی‌ داشته باشیم. اگر نکته‌ای قابل ذکر مشاهده کنم، براتون بولدB می‌کنم که لطفاً بعد از بررسی اون رو به حالت قبل برگردونید.
✒️من چند تا از پارت‌های شما رو بررسی کردم. شما خیلی خوب نکات ویراستاری جدید رو رعایت کرده بودید. اما پارت‌هاتون به شدت طولانی هستن. لطفاً تعداد خطوط رو دقت کنید نهایت ۲۰ خط در سیستم و ۶۰ خط در گوشی!
✒️منتظر پارت‌های بعدی‌تون هستم. لطفاً اگه سوالی در رابطه با نحوهٔ نظارت و موارد دیگه دارید، بپرسید.
✒️ و ممنون میشم پس از هر پارت‌گذاری در این تاپیک اعلام کنید و بنده رو تگ کنید تا برام اعلان بیاد.
موفق باشید!

سلام وقتتون بخیر، ممنون از شما
اشکالاتی که گفتید رو اصلاح می‌کنم.
خسته نباشید

عقب
بالا پایین