نظارت همراه رمان میراثم از عشق| ناظر:راوی

serena

مدیر تالار نظارت+ مترجم آزمایشی+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
مقام‌دار آزمایشی
1,025
پسندها
پسندها
5,868
امتیازها
امتیازها
388
سکه
3,733

نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در تاپیک نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 4 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
انتظار می‌رود نسبت به گفته‌های ناظر توجه کافی داشته باشید، همچنین بایستی بعد از گذشت تعداد مشخصی پارت با اصول نگارشی آشنایی کافی داشته و از داشتن ایراد‌های مکرر خودداری کنید
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید.
نویسنده: @Arjmand
ناظر: @~راوـــی~

سلام وقتتون بخیر نویسنده عزیز
من اثرتون رو مطالعه کردم و بسیار قلم خوبی دارید؛ اما به نکاتی از اون توجه کافی نشون داده نشده.
اول اینکه دیالوگ باید داخل گیومه باشه، بعد از به اتمام رسیدن مونولوگی که بعدش دیالوگه، یه دو نقطه می‌ذارید بعد گیومه باز، دیالوگ رو می‌نویسید و بعد نقطه و گیومه بسته.‌
نکته بعدی اینکه در حال حاضر برای شکسته‌نویسی، به جای ه‌ی باید از ۀ استفاده بشه. به جای شیشه‌ی خالی می‌نویسیم شیشۀ خالی.
قبل از کلمات ربط باید نقطه‌ویرگول بیاد، مثل چون، اما، ولی و..
.
بعضی جاها هم نیم‌فاصله رو رعایت نکرده بودید که خیلی کم بودن بیشتر همین نکات بالا توی متنتون بودن.
خسته نباشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arjmand
سلام وقتتون بخیر نویسنده عزیز
من اثرتون رو مطالعه کردم و بسیار قلم خوبی دارید؛ اما به نکاتی از اون توجه کافی نشون داده نشده.
اول اینکه دیالوگ باید داخل گیومه باشه، بعد از به اتمام رسیدن مونولوگی که بعدش دیالوگه، یه دو نقطه می‌ذارید بعد گیومه باز، دیالوگ رو می‌نویسید و بعد نقطه و گیومه بسته.‌
نکته بعدی اینکه در حال حاضر برای شکسته‌نویسی، به جای ه‌ی باید از ۀ استفاده بشه. به جای شیشه‌ی خالی می‌نویسیم شیشۀ خالی.
قبل از کلمات ربط باید نقطه‌ویرگول بیاد، مثل چون، اما، ولی و..
.
بعضی جاها هم نیم‌فاصله رو رعایت نکرده بودید که خیلی کم بودن بیشتر همین نکات بالا توی متنتون بودن.
خسته نباشید.
وای وای خیلی زشت می شه دیگه شبیه مکالمه نیست یه عالمه هم وقت می‌بره

آخرین ویرایش:
یه پارت گذاشتم ببنید خوبه

عقب
بالا پایین