وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

HIIIS

مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
ژورنالیست
مشاور
مقام‌دار آزمایشی
نویسنده نوقلـم
برترین ارسال کننده ماه
3,847
پسندها
پسندها
18,195
امتیازها
امتیازها
728
سکه
4,770
Merhaba! Benim adım Ali. Yirmi yaşındayım. İstanbul’da yaşıyorum. Öğrenciyim ve üniversitede okuyorum. Her gün sabah saat yedide kalkıyorum. Kahvaltı yapıyorum ve okula gidiyorum. Derslerim saat dokuzda başlıyor. Öğleden sonra arkadaşlarımla buluşuyorum. Bazen sinemaya gidiyoruz, bazen parkta yürüyüş yapıyoruz
Ailem küçük bir aile. Annem, babam ve bir kız kardeşim var. Annem öğretmen, babam ise mühendis. Kardeşim lise öğrencisi. Ailemle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Hafta sonları birlikte yemek yapıyoruz ve film izliyoruz
Boş zamanlarımda kitap okumayı ve müzik dinlemeyi seviyorum. Ayrıca yeni diller öğrenmek hoşuma gidiyor. Türkçe öğreniyorum çünkü Türk kültürünü ve insanlarını tanımak istiyorum. Gelecekte Türkiye’yi gezmek ve farklı şehirleri görmek istiyorum

ترجمه فارسی:​

سلام! اسم من علی است. بیست ساله هستم. در استانبول زندگی می‌کنم. دانشجو هستم و در دانشگاه درس می‌خوانم. هر روز صبح ساعت هفت بیدار می‌شوم. صبحانه می‌خورم و به مدرسه (دانشگاه) می‌روم. کلاس‌های من ساعت نه شروع می‌شوند. بعدازظهر با دوستانم ملاقات می‌کنم. گاهی به سینما می‌رویم و گاهی در پارک پیاده‌روی می‌کنیم.
خانواده من خانواده کوچکی است. مادرم، پدرم و یک خواهر کوچک‌تر دارم. مادرم معلم است و پدرم مهندس است. خواهرم دانش‌آموز دبیرستان است. من خیلی دوست دارم با خانواده‌ام وقت بگذرانم. آخر هفته‌ها با هم غذا درست می‌کنیم و فیلم تماشا می‌کنیم.
در زمان‌های آزاد، کتاب خواندن و گوش دادن به موسیقی را دوست دارم. همچنین یاد گرفتن زبان‌های جدید برایم جذاب است. ترکی یاد می‌گیرم چون می‌خواهم فرهنگ ترکیه و مردم آن را بشناسم. در آینده می‌خواهم از ترکیه بازدید کنم و شهرهای مختلف آن را ببینم.

ارزیابی سطح:​

اگر بتوانی:

۷۰٪ متن را بفهمی: احتمالاً سطح تو A1 رو به A2 است.
۵۰٪ را بفهمی: سطح مناسب A1 است.
کمتر از ۳۰٪ را بفهمی: بهتر است از الفبا، تلفظ و جملات پایه شروع کنی.

برای سطح اول، نکات مهم متن:

Benim adım... = اسم من ... است.
-iyorum= پسوند زمان حال استمراری (دارم انجام می‌دهم)
okuyorum = می‌خوانم / درس می‌خوانم
gidiyorum = می‌روم
seviyorum = دوست دارم
var= وجود دارد / دارم
Bir kardeşim var = یک خواهر/برادر دارم
istiyorum = می‌خواهم

این متن بیشتر برای کسی است که تازه شروع کرده و می‌خواهد واژگان روزمره، فعل‌های پایه و ساختار جمله ترکی را بسنجد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 3)
عقب
بالا پایین