معرفی °• معرفی کتاب اتاق قرمز | اثر ادو گاوا رانپو •°

•• به نام یزدان پاک ••

کتاب اتاق قرمز نوشتهٔ ادو گاوا رانپو و ترجمهٔ محمود گودرزی است.
انتشارات چترنگ این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
این اثر حاوی یک مجموعه داستان پلیسی و یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «همه‌خوان» است.

کتاب اتاق قرمز حاوی ۶ داستان کوتاه است. نویسندهٔ این داستان‌های کوتاه «ادو گاوا رانپو» است که او را بنیان‌گذار ادبیات پلیسی ژاپن دانسته‌اند. این کتاب هم مانند دیگر آثار رانپو، علاقهٔ او به داستان‌های معمایی و فانتزی را نشان می‌دهد؛ برای نمونه، داستان «اتاق قرمز» از این مجموعه، قصهٔ اتاقی است که در آن افراد دور هم جمع می‌شوند و هیجان‌های هولناک زندگی خود را با هم به اشتراک می‌گذارند. در یک شب، فردی جدید به جمع اضافه می‌شود و داستان قتلی را که مرتکب شده است، برای دیگران بازگو می‌کند.

بخشی از کتاب اتاق قرمز:

پدر، من بالاخره تصمیم گرفتم پیش شما اعتراف کنم. روز اعدامم نزدیک می‌شود و می‌خواهم به تمام گناهانم اقرار کنم، زیرا احساس می‌کنم تنها از این راه می‌توانم پیش از مردن چند روزی آسایش داشته باشم. بنابراین خواهش می‌کنم مقداری از وقت باارزشتان را به من بدهید و داستانِ زندگی نفرت‌انگیزِ مرا بشنوید.
همان‌طور که می‌دانید من به جرم قتل یک مرد و سرقتِ دو میلیون یِن از گاوصندوقش به مرگ محکوم شده‌ام. من حقیقتاً مرتکبِ این جنایت شدم، اما جز این، کسی به چیزِ دیگری شک نمی‌کند. بنابراین حالا که تقدیر خواسته است که با خالق خود روبه‌رو شوم، هیچ دلیلی در جهان وجود ندارد که نخواهم به جنایتی بسی شیطانی‌تر اعتراف کنم. من تصمیم گرفته‌ام تا فرصت هست به همه‌چیز اقرار کنم؛ پس از آنکه به اَشد مجازات رسیدم، لب‌هایم برای همیشه بسته خواهد شد.

عقب
بالا پایین