Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:52 #11 بعضی چیزها را نمیتوان گفت باید نشان داد مانند خفگی ناشی از دودِ مغزهای سوخته..!
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:53 #12 زمینی پر از مینم از دور نگاهم کن
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:54 #13 زبانتان خوب میچرخد، ظاهرتان زیباست، ولی عمقی ندارید ضربهمغزیست نتیجۀ شیرجه در حوضچۀ ذهن شما ...
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:55 #14 از بس حرفهایت را خوردی استخوانهایت به صدا درآمد جوانِ هزارسالهای شدهای.. در جسمِ ایستادهای پُر از تیغ و درد!
از بس حرفهایت را خوردی استخوانهایت به صدا درآمد جوانِ هزارسالهای شدهای.. در جسمِ ایستادهای پُر از تیغ و درد!
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:56 #15 من سکوت میکنم تا بفهمم حرفهایت را و تو آنقدر حرف میزنی تا نفهمی دلیلِ سکوتم..
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 01:57 #16 پاییز را دوست دارد «درختی را میماند که از درون ریخته است ولی از بیرون، نقشِ بهار را بازی میکند.»
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 21:36 #17 نه مجرد ماندن افتخار است و نه متاهل بودن! آن چیزی که در هر صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند.»
نه مجرد ماندن افتخار است و نه متاهل بودن! آن چیزی که در هر صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند.»
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 21:38 #18 در آغاز تصویری خیالانگیز و پُر نور از او میسازی از شوق، نمیبینی تجمعِ چاله و چاه و تاریکی وجودش کمکم حس میکنی سایۀ سنگین بُتی را که ساختی پس آرام میخزی به آشیانۀ نیمه روشنِ تنهایی
در آغاز تصویری خیالانگیز و پُر نور از او میسازی از شوق، نمیبینی تجمعِ چاله و چاه و تاریکی وجودش کمکم حس میکنی سایۀ سنگین بُتی را که ساختی پس آرام میخزی به آشیانۀ نیمه روشنِ تنهایی
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 21:39 #19 با ساز آنها میرقصی بعد از مدتی میبینی بیساز در ذهنت تکان میخوری
Ghal'eGhal'e عضو تأیید شده است. طـراح طـراح ناظر همراه مدیر ارشد داوری طراحی و گرافیک فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,708 پسندها پسندها 10,582 امتیازها امتیازها 453 سکه 15,661 دیروز ساعت 21:40 #20 مثل آن خاطرهای که افتاد اتفاقش و یادت نیست پریدم از دیوارِ داغِ باغِ ذوق انگور شدم خیره به حیاط خانهات خشک شدم، افتادم به شیرینی کاشیات
مثل آن خاطرهای که افتاد اتفاقش و یادت نیست پریدم از دیوارِ داغِ باغِ ذوق انگور شدم خیره به حیاط خانهات خشک شدم، افتادم به شیرینی کاشیات