آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی+مدیر ردهبندی پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار گرافیست ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح حضور در فعالیت گروهی قدردانی داوری vip فعال بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیک حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 2,710 پسندها پسندها 26,271 امتیازها امتیازها 853 سکه 3,045 امروز در 10:44 #1 نسترن جان آرزو میکنم زندگی مشترکتون پر از عشق، آرامش و لبخند باشه. و همیشه کنار هم خوشبخت و عاشق بمونید. خلاصه که شیرینی بچهها فراموش نشه ❤️ @MedusaMedusa عضو تأیید شده است. آخرین ویرایش: امروز در 13:02
نسترن جان آرزو میکنم زندگی مشترکتون پر از عشق، آرامش و لبخند باشه. و همیشه کنار هم خوشبخت و عاشق بمونید. خلاصه که شیرینی بچهها فراموش نشه ❤️ @MedusaMedusa عضو تأیید شده است.
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,398 پسندها پسندها 20,574 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,513 امروز در 10:47 #2 عه وا 😍 خوشصدای ِ من هر روز برای یار، شعر بخون تبریک میگم عزیزدلم 💕
سایه مولوی نویسنده نوقلـم نویسنده نوقلـم خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 458 پسندها پسندها 2,015 امتیازها امتیازها 203 سکه 811 امروز در 11:14 #3 تبریک تبریک انشاللّٰه که سالهای سال خوشبخت و خوشحال در کنار هم بمونید🌹😍💖
سارا🤩سارا🤩 عضو تأیید شده است. مدیر آزمایشی مشاوره+ناشر ادب امروز پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار نویسنده افتخاری ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 6,417 پسندها پسندها 29,045 امتیازها امتیازها 1,053 سکه 17,773 امروز در 11:21 #4 به به تا باشه عروس جوون باشه ساله دیگه تاپیک تولد بچه
نیلسا مدیر طراحی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه رتبه سوم مسابقات طراحی و گرافیک نوشتهها نوشتهها 167 پسندها پسندها 1,462 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,164 امروز در 11:29 #5 تبریک میگم خوشبختترین باشین
ZiziZizi عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن فرشته زمینی وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,608 پسندها پسندها 11,717 امتیازها امتیازها 588 سکه 950 امروز در 11:45 #6 ای جان، نسترن خوشگل و خوش صدایِ من مبارکه عزیزدلم. انشالله سالیان سال در کنار هم خوش و خرم زندگی کنید و از غم به دور باشید.
ای جان، نسترن خوشگل و خوش صدایِ من مبارکه عزیزدلم. انشالله سالیان سال در کنار هم خوش و خرم زندگی کنید و از غم به دور باشید.
پری آبی مدیر آزمایشی سینما+ مترجم آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 729 پسندها پسندها 2,373 امتیازها امتیازها 233 سکه 1,365 امروز در 11:50 #7 مبارکههههه ایشالا خوشبخت بشینن
دلشِکَستهـ.•.دلشِکَستهـ.•. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+ طراح آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گرافیست ژورنالیست سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 4,254 پسندها پسندها 27,740 امتیازها امتیازها 903 سکه 691 امروز در 12:01 #8 مبارک باشه مدوسا جان خوشبخت بشید و عاقبت بخیر 🌿❤️
. سیده نرگس مرادی . سوشالمدیا سوشالمدیا ناظر آزمایشی نویسنده رسمی رمان پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 647 پسندها پسندها 4,858 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,340 امروز در 12:24 #9 سلام مبارکهههه کو شیرینیش؟؟
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,464 پسندها پسندها 6,036 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,570 امروز در 12:25 #10 خوشبخت بشی عروس عزیزم @MedusaMedusa عضو تأیید شده است.