تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #51 از لحاظ روحی دوس دارم برگردم به همون دورانک ه دوچرخه رو بدون دست میروندیمو فک میکردیم شخص ِخاصی هستیم.. @Alin628
از لحاظ روحی دوس دارم برگردم به همون دورانک ه دوچرخه رو بدون دست میروندیمو فک میکردیم شخص ِخاصی هستیم.. @Alin628
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #52 تو انتخاب اسم بچه هاتون دقت کنید و آیندهنگر باشید، چون ریسک بالایی داره. پسر دایی مامانم، اسم دخترشو نهال گذاشته، اما دخترش اندازه یه چنار ۵۰ ساله است. @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
تو انتخاب اسم بچه هاتون دقت کنید و آیندهنگر باشید، چون ریسک بالایی داره. پسر دایی مامانم، اسم دخترشو نهال گذاشته، اما دخترش اندازه یه چنار ۵۰ ساله است. @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
ی یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. مدرس رمان نویسی + نویسنده نوقلم ادبیات مـدرس نویسنده نوقلـم شاعـر مدیر بازنشسته شاعر برتر سال وفاداری فعال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,645 پسندها پسندها 20,127 امتیازها امتیازها 763 سکه 500 2/3/25 #53 میدونستین عرب ها به بسکوییت های بای میگن چی؟ میگن السلام علیک..فی امان الله. @"zhina" @جانانجانان عضو تأیید شده است. @HOOYAR @yabani
میدونستین عرب ها به بسکوییت های بای میگن چی؟ میگن السلام علیک..فی امان الله. @"zhina" @جانانجانان عضو تأیید شده است. @HOOYAR @yabani
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/9/25 #54 داییم زنگ زده میگه سگم مُرد ، میگم خوب چکار کنم ؟ میگه شب میای اینجا از باغ مراقبت کنی؟ @yasaman.Bahadory
داییم زنگ زده میگه سگم مُرد ، میگم خوب چکار کنم ؟ میگه شب میای اینجا از باغ مراقبت کنی؟ @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/9/25 #55 ﺭﻓﺘﻢ ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ 100 ٪ ﮔاوی ﻭﻗﺘی ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻩ.. @HOOYAR
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/9/25 #56 حالا شمایی که توی هوای سرد زمستون بستنی میخوری به چایی خوردن بقیه توی هوای گرم تابستون گیر نده. @جانانجانان عضو تأیید شده است.
حالا شمایی که توی هوای سرد زمستون بستنی میخوری به چایی خوردن بقیه توی هوای گرم تابستون گیر نده. @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/9/25 #57 یادش بخیر بابام یه پیکان مدل 65داشت وقتی روشنش میکرد اهل محل به آسمون نگاه میکردن و دنبال هلیکوپتر میگشتن.. @"zhina"
یادش بخیر بابام یه پیکان مدل 65داشت وقتی روشنش میکرد اهل محل به آسمون نگاه میکردن و دنبال هلیکوپتر میگشتن.. @"zhina"
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/9/25 #58 بزرگترین بُردی که تو زندگی کردم این بود که از نونوایی یه دونه پلاستیک دستهدار خریدم رفتم خونه دیدم دوتاست چسبیدن بهم! @Alin628
بزرگترین بُردی که تو زندگی کردم این بود که از نونوایی یه دونه پلاستیک دستهدار خریدم رفتم خونه دیدم دوتاست چسبیدن بهم! @Alin628
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 4/7/25 #59 ﯾﻪ دختره ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ. ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟ پسره ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : ﺍﺣ.ﻤﻖ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ ﻧﻪ ﮐﺎﺝ. درخته از خنده خشک شده @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.
ﯾﻪ دختره ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ. ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟ پسره ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : ﺍﺣ.ﻤﻖ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ ﻧﻪ ﮐﺎﺝ. درخته از خنده خشک شده @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 4/7/25 #60 امروز رفتم ٥ تومن پنير بگيرم بقاله يه تيكه كوچيك داد بهم خوردم گفتم اره همين خوبه از همين بده گفت همين بود خورديش @Alin628
امروز رفتم ٥ تومن پنير بگيرم بقاله يه تيكه كوچيك داد بهم خوردم گفتم اره همين خوبه از همين بده گفت همين بود خورديش @Alin628