تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/19/25 #41 یادمه معلم اومد سر کلاس رو کرد به من گفت تبریک میگم ۸ گرفتی همه شروع کردن خندیدن گفتم پس چرا تبریک میگین ؟! گفت چون نمرهی اول کلاسی این سری فقط من خندیدم @جانانجانان عضو تأیید شده است.
یادمه معلم اومد سر کلاس رو کرد به من گفت تبریک میگم ۸ گرفتی همه شروع کردن خندیدن گفتم پس چرا تبریک میگین ؟! گفت چون نمرهی اول کلاسی این سری فقط من خندیدم @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/19/25 #42 او روز، عامم زنگ زه سی شوم ،دعوتم که حونشو،،،گو شوم چه ایخری سیت درُس کنم؟ گتم فرق نیکنه عامه، هر چی بو،ایخرم..... گو، مو چی و ذهنم نیرسه، خت بگو چه درس کنم... گتم مرغ شکم پر...!!! گو په خه ماکارونی سیت نهامه...! @HOOYAR امیدوارم بدونی چی نوشته
او روز، عامم زنگ زه سی شوم ،دعوتم که حونشو،،،گو شوم چه ایخری سیت درُس کنم؟ گتم فرق نیکنه عامه، هر چی بو،ایخرم..... گو، مو چی و ذهنم نیرسه، خت بگو چه درس کنم... گتم مرغ شکم پر...!!! گو په خه ماکارونی سیت نهامه...! @HOOYAR امیدوارم بدونی چی نوشته
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/19/25 #43 مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش با پشتکار بسیار باری میبرد بسی از خود بزرگتر لش کردم اصن حال و حوصله ای لوس بازیل نیاشتم همیو ویسایه و موری درس یاد بگرم @yasaman.Bahadory
مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش با پشتکار بسیار باری میبرد بسی از خود بزرگتر لش کردم اصن حال و حوصله ای لوس بازیل نیاشتم همیو ویسایه و موری درس یاد بگرم @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 1/19/25 #44 یارو ره دبی سوار تاکسی وابی وقتی رسی نونس و عربی چطو بگو پیایه ویبوم .... زه سر شونه راننده گو: داداش صَدَقَ اللهُ الْعَلىُ الْعَظيم!!! @Sarah286
یارو ره دبی سوار تاکسی وابی وقتی رسی نونس و عربی چطو بگو پیایه ویبوم .... زه سر شونه راننده گو: داداش صَدَقَ اللهُ الْعَلىُ الْعَظيم!!! @Sarah286
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست گرافیست رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,123 پسندها پسندها 8,206 امتیازها امتیازها 453 سکه 715 1/19/25 #45 یه مرده میخوره به نرده.... بقیشم یادم نیست. @رهگذررهگذر عضو تأیید شده است.
ر رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مترجم آزمایشی طـراح گرافیست مقامدار آزمایشی مدیر بازنشسته فرشته زمینی حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 299 پسندها پسندها 2,243 امتیازها امتیازها 233 سکه 276 1/19/25 #46 رفتم تو فروشگاه فروشنده گفت چه جوری میتونم کمکتون کنم؟ گفتم تو رو خدا نذار چیزی بخرم @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
رفتم تو فروشگاه فروشنده گفت چه جوری میتونم کمکتون کنم؟ گفتم تو رو خدا نذار چیزی بخرم @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #47 ی بیماریم دخترا دارن به اسم "خود زشت پنداری" بهش میگی خوشگلی میگه نه زشتم! میگی خب باشه زشتی ؛ چاقو برمیداره بکشتت:| @جانانجانان عضو تأیید شده است.
ی بیماریم دخترا دارن به اسم "خود زشت پنداری" بهش میگی خوشگلی میگه نه زشتم! میگی خب باشه زشتی ؛ چاقو برمیداره بکشتت:| @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #48 یه بارم آماده شده بودیم بریم مهمونی که یهو دیدیم در زدن همه ساکت شدیم تا فکر کنن نیستیم چند دقیقه بعد آروم خم شدم از زیر در نگاه کنم یه دفعه دیدم دوتا چشم ام ازون ور داره منو نگاه میکنه... @yasaman.Bahadory
یه بارم آماده شده بودیم بریم مهمونی که یهو دیدیم در زدن همه ساکت شدیم تا فکر کنن نیستیم چند دقیقه بعد آروم خم شدم از زیر در نگاه کنم یه دفعه دیدم دوتا چشم ام ازون ور داره منو نگاه میکنه... @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #49 شما یادتون نمیاد یه زمانی جَو مجازی اینجوری بود که فکر میکردن عکسشونو بذارن پروفایل، برمیدارن پخشش میکنن :))) @HOOYAR
شما یادتون نمیاد یه زمانی جَو مجازی اینجوری بود که فکر میکردن عکسشونو بذارن پروفایل، برمیدارن پخشش میکنن :))) @HOOYAR
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. ناظر اثـر ویراستار مدیر بازنشسته وفاداری فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,455 پسندها پسندها 6,863 امتیازها امتیازها 438 سکه 873 2/2/25 #50 تولد مامانه دوستمه میخوام بهش یه لباس با طرح باب اسفنجی کادو بدم تا درک کنه توی پنج سالگی به پارچ و لیوان نیاز نداشتم.. @چَڪاوڪِ سِـپید
تولد مامانه دوستمه میخوام بهش یه لباس با طرح باب اسفنجی کادو بدم تا درک کنه توی پنج سالگی به پارچ و لیوان نیاز نداشتم.. @چَڪاوڪِ سِـپید