L Lidiya مهمان 1/18/24 #61 أُفكِّر فيكِ لبضع ثوانٍ.. فتغدو حياتي حديقةَ وردِ.. برای چند ثانیه به تو فکر میکنم.. زندگیام گلستان میشود.. نزار قبانی ??
أُفكِّر فيكِ لبضع ثوانٍ.. فتغدو حياتي حديقةَ وردِ.. برای چند ثانیه به تو فکر میکنم.. زندگیام گلستان میشود.. نزار قبانی ??
L Lidiya مهمان 1/18/24 #62 انجمن کافه نویسندگان Not a reader But I love her voice .. خواننده نیس ولی من عاشق صداشم... آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #63 انجمن کافه نویسندگان Don't judge me, I'll tell you the truth if you ask me! قضاوتم نکن ازم بپرس خودم راستشو بهت میگم! آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان Don't judge me, I'll tell you the truth if you ask me! قضاوتم نکن ازم بپرس خودم راستشو بهت میگم!
L Lidiya مهمان 1/18/24 #64 انجمن کافه نویسندگان Güvenmek, Sevmekten daha değerli اعتماد کردن از دوست داشتن ، با ارزشتره ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #65 انجمن کافه نویسندگان Umut belki de gelecek sayfadadır.Kapatma Kitabı شاید امید تو صفحهی بعدیه، کتاب رو نبند. ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان Umut belki de gelecek sayfadadır.Kapatma Kitabı شاید امید تو صفحهی بعدیه، کتاب رو نبند. ??
L Lidiya مهمان 1/18/24 #66 انجمن کافه نویسندگان Sarılmak istiyorsun ama daka dokunamıyorsun bile دلت ب*غل کردنشو میخواد، درحالی حتی نمیتونی لمسش کنی ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان Sarılmak istiyorsun ama daka dokunamıyorsun bile دلت ب*غل کردنشو میخواد، درحالی حتی نمیتونی لمسش کنی ??
L Lidiya مهمان 1/18/24 #67 انجمن کافه نویسندگان ؟ Sende beni sevdin mi تو هم منو دوست داری؟ ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #68 انجمن کافه نویسندگان I always dream of being her dream همیشه آرزو کردم آرزوش باشم آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #69 انجمن کافه نویسندگان Beni yalnızlıklarımla yalnız bırakın! -منو با تنهاییام تنها بزارید! ?? آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #70 انجمن کافه نویسندگان Sen hep kalbimin en güzel yerindesin تو همیشه در زیباترین جای قلبم هستی ?? آخرین ویرایش: 1/18/24