1/17/24 نویسنده موضوع #162 L Lidiya مهمان عشق چیزی است که من هر روز در لبخند تو می بینم عشق چیزی است که با هر لم*س تو احساس می کنم عشق چیزی است که در هر کلمه ای که می گویی می شنوم عشق چیزی است که ما هر روز در آن زندگی می کنیم آخرین ویرایش: 1/17/24
عشق چیزی است که من هر روز در لبخند تو می بینم عشق چیزی است که با هر لم*س تو احساس می کنم عشق چیزی است که در هر کلمه ای که می گویی می شنوم عشق چیزی است که ما هر روز در آن زندگی می کنیم
1/17/24 نویسنده موضوع #165 L Lidiya مهمان لبخند تو به معنای واقعی زیباترین چیزی است که در تمام زندگی ام دیده ام :) آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #168 L Lidiya مهمان اگر تو نبودی من کاملا بیکار بودم هیچ کاری در این دنیا ندارم جز دوست داشتن تو آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #169 L Lidiya مهمان لاک پشت های کوچکی که تازه به دنیا آمده اند را دیده ای؟ بی اختیار به سمت دریا می روند این گـونه دوستت دارم بی اختیار آخرین ویرایش: 1/17/24
لاک پشت های کوچکی که تازه به دنیا آمده اند را دیده ای؟ بی اختیار به سمت دریا می روند این گـونه دوستت دارم بی اختیار
1/17/24 نویسنده موضوع #170 L Lidiya مهمان صدا می کنم تو را این “جانی” که می گویی جانم را می گیرد نزن این حرف ها را دل من جنبه ندارد آخرین ویرایش: 1/17/24